V záplavě slov

Obrázek uživatele Erys
Fandom: 
Drabble: 

Píšu vzkaz. Pár slůvek o sobě, jak se mi říká a co jsem vlastně zač. Že často cestuju MHDčkem, a tak hodně čtu. Něco o poslední přečtené knížce a taky pár těch, které mě hodně zaujaly a vřele je doporučuju i dalším čtenářům. Přihodím ještě citát, který mi nedávno zvedl náladu.

Opatrně přehnu papírek, skládám svůj vzkaz. Vložím ho do knížky a večer přesvědčím knihovnici, že ten kus papíru má ve vracené knížce zůstat. Časem ho někdo najde, jako já občas nějaký najdu.

Skrze tyhle vzkazy je možné potkat tolik zajímavých lidí. Jen jednu nevýhodu mají, neumožňují odesilatele zkontaktovat zpět.

Komentáře

Obrázek uživatele Stevko

Presvedčovať knihovnici netreba stačí ten papier do knihy dostatočne dobre schovať. Napríklad neprekládať, aby sa nezdvojnásobila hrúbka. A adresa sa na to napísať dá tiež.

Obrázek uživatele Erys

To by se dala, ale huš, téma ;) Ve skutečnosti jsem takhle vzkaz nikdy nenechávala, ale myslím si, že spolehlivě papír schovat nejde, minimálně na některých pobočkách ne. Na straně druhé bych čekala, že by se ty knihovnice přesvědčit nechaly :)

Obrázek uživatele mamut

To je krásná seznamka :)

Obrázek uživatele Erys

Zajímalo by mě, nakolik by mohla opravdu fungovat :)

Obrázek uživatele Arenga

to je pěkné

Obrázek uživatele Erys

Děkuji :)

To je krásné!

Obrázek uživatele Erys

Díky moc :)

Obrázek uživatele Eillen

Jelikož už jsem našla hodněkrát ve vypůjčených knihách místo záložky starý pohled, asi by to tam šlo lehce schovat. Nebo máme v naší knihovně líné knihovnice a nic neprohlíží... A v současné době by šel dát e-mail. Nový čtenář by se mohl ozvat, ale zároveň bys zůstala v anonymitě.
Krásné drabble

Obrázek uživatele Erys

Děkuji :) Určitě by to schovat šlo. Mně překvapilo, jak důkladně na některých pobočkách knížky kontrolují (ne že bych chodila do tolika poboček, ale taky nechodím jen do jedné či dvou), ale minimálně myslím, že by se opravdu nechaly přesvědčit. E-mail by dát šel, ale to bych si rozbila téma O:)

Obrázek uživatele Aries

Z toho by mohl vzniknout takový docela zvláštní řetězák :-)

Obrázek uživatele Erys

To by rozhodně mohl… ajé, DMD má na mě špatný vliv, začínám být v pokušení to zkusit :D

Obrázek uživatele Layla TB

Po dlouhé době romantika, co mě chytla za srdíčko. :) Něžně krásné.

Obrázek uživatele Erys

To jsem ráda, díky moc :)

Obrázek uživatele neviathiel

Zajímavý nápad.

Obrázek uživatele Faob

... podtržení nebo přípisky v ohmataných knihách... Proč zrovna toto místo, proč tato poznámka? Tvé řešení je ale ke knihám šetrnější!

-A A +A