Taktická porada

Obrázek uživatele Blanca
Úvodní poznámka: 

Další kousek AU pro Terdu :)

Omlouvám se, já prostě neumím psát stručně, takže to bude asi chvíli trvat (a doufejme, že témata dají), než se dostanu k pointě...

Drabble: 

"Madam," Frances se druhé dámě - co se to u všech rohatých dnes na její lodi děje? - lehce uklonila. "Obávám se, že na mojí lodi nic zvláštního k vidění není..."
Magdalene pozvedla obočí, ale její manžel ji v reakci předběhl.
"Kapitáne, přesuňme se někam, kde si budeme moci promluvit nerušeně,"
pohledem přejel členy posádky, snažící se vypadat, že scénu nesledují.
Frances kývla a dala bocmanovi signál, aby upozornil stewarda.
Sotva byli v podpalubí Magdalene promluvila: "Jestli se neurazíte, kapitáne, nerada bych naší návštěvou působila problémy - dovolila jsem si proto přinést nakládané skotské jehněčí - právě jsme odtamtud připluli. Předám je vašemu stewardovi..."

Komentáře

Obrázek uživatele Terda

Ano! Naprosto nezaujatě se tvářící námořníci. To je tak trefné. Oni tam totiž vůbec nejsou. :))) Teda! Ještěže dáma myslí na všechno. Jinak by asi vážně měli rum s česnekem. :) Jo a děkuji za věnování a těším se na další střípek, protože jsem strašně zvědavá, co se stane s osobou schovanou v podpalubí. A to ani nemám dalekohled, abych mohla šmírovat.

Obrázek uživatele Blanca

Na osobu v podpalubí se chystají všemožná ta... ehm... dobrodružství? Pokud to vezmeme z pohledu Magdalene a aplikujeme na to definici, že: "Dobrodružství je, když je mokrý, hladový, vyděšený a v nepohodlí někdo jiný, daleko od tebe."

No není spravedlivé! Já chci taky skotksý jehněčí! A kromě toho, když budete v kajutě, jak vás budu šmírovat dalekohledem?

Obrázek uživatele Blanca

Stejně, jako jsi šmírovala tu couru, co se tam vetřela. Nicméně neboj, minimálně Magdalene s předmětnou dámou se rozhodně brzy objeví zase na palubě. Chudinka Frances.

A neboj, jestli Dragonfly připlula ze Skotska, jehněčího (a whisky) bude dost pro všechny (zejména pro drahé přítelkyně Mrs. Fletcher ;) )

*otírá si slzy, které jí vyhrkly při představě, že zase přijde o všechnu zábavu*
To jsi moc hodná.

-A A +A