Pistolníkův výběr ladoskladový

Obrázek uživatele Vinpike
Úvodní poznámka: 

Nechci lézt Faobovi do zelí (už tak jsou vztahy mezi námi napjaté), takže zařazuji hlavně ty, na které se u něj nedostalo.

Drabble: 

Drabblí svět je nejen o vlastním psaní, ale i o kachničkování, komentování a – v kocovinovém tichu květnovém – výběrech. Šmrncovní měsíční jízda se totiž neobejde bez řidičů, dříčů, co dodávají tripu adrenalin: v tichu a bez odezvy se i sebevědomý autor zasekne.
Mimo všechny kategorie jsou Aries a Rya/se.id, prázdno pod textem zaplňující ikony DMD; netřeba vysvětloval, kdo tu, zná. Obě suveréně plní zadání, neskonale více času ale věnují ostatním. Čtěte vše, neprohloupíte, nevěříte-li, začněte vysokolaťkovým Liščiných letošním výkopem Zvonek a motýličí originální pohádkou Jak Hamoun o všechno přišel a svého štěstí došel od se.id.
Tichým klaďasem v pozadí je neviathiel, takový Britt ze Sedmi statečných, neúnavná komentátorka a autorka už čtyř (nastojte!) výběrů, která se suverénně pohybuje ve fandomech originálních – za všechny třebas pádivě nervózní Drobná ztráta – i cizích – kouzelně potemnělá Zkouška způsobilosti, ale umí vystřihnout i svobodně nekorektní realitu – Jde to i jinak.
Nejlepší komentáře jsou ty, co jsou. Nováčka uměl podržet bilingvní galahad, Vlk, u něhož nelze podceňovat ani BJB – koukněte na velevtipného Pána domu, nebo multicrossoverová Keneu, Klikyháčice, která ve své eklektičnosti a rozbíhavosti podivuhodně svébytná a nezaměnitelná – zkuste Slib lorda Babberleyho, stínovou haiku, za níž mnoho…
Zatímními megaborci ve výběrech jsou Martian a Tora, věrná služebnice svých fandomů a laskavá domácí svých kočiččích mazlíčků, ohniska pozitivity v občas kruté výhni stoslůvek. Doporučení namátková, protože vše dobré – od Koníčka Těžký život námořního kapitána, od Kočičky Bojovnici.
A taky Peggy Tail, Pastelkokresba, která se umí radovat. A krásně vyznala svou důvěru k otci – Táta.
A ještě… peva. Protože zatím nevybrána. Kouzelná je Večerná idylka.

Závěrečná poznámka: 

Snad nakonec stavba pochopitelná, je to taková fronta hospodářem najímaných dělníků, ráno, v poledne i večer...

Komentáře

Obrázek uživatele Rya

Ikona (:-)) mnohokráte děkuje a je ráda, že děláte s pantátou hodně výběrů, protože letos ve snaze dočíst všechno ostatní se na žádný nezmůže asi! :-) není nad dělbu práce! :-)

Obrázek uživatele Vinpike

Děkuji za dík, mezi námi děvčaty práce trochu úmorná, neb výběry stejně zapadají a dotyční si leckdy ani nevšimnou :-) Tvé dočítání sleduji, těším se, až dorazíš k "V" :-))

Obrázek uživatele Faob

lenochu, ale chápu Tě, taky se mi klíží víčka...

Obrázek uživatele Aries

Taky moc děkuju. Ještě mám taky nějakou kupu do výběrů, jenže mě trapně začíná dohánět skutečnej život. Ale do konce května to určitě bude :-)

Obrázek uživatele Vinpike

Skutečný život se mi tak nějak hromadí na stole, užuž přepadnout a zavalit mě! Dík za ten dík (Váš Rupík - pamatuji z jednoho Čtyřlístku)!

Výběr vybírajících! Zajímavý nápad.
Jeden výběr mám v záloze, ale nerozhodnost je mé druhé jméno a ze všech těch kódovanejch odkazů mám předem osypky, a tak nevím, jestli nakonec spatří světlo světa.

Obrázek uživatele Faob

Je to porod. Ale zkus to, mohlo by to být zajímavé! Vyrob si jeden odkaz, nakopíruj desetkrát a pak už jenom vyměňuješ odkaz a název... (Jen třeba po zveřejnění zkontrolovat, teď jsem třeba měl v odkazu na Peggy Tail Carmen :-))

Obrázek uživatele Vinpike

Ať spatří! V zálohách jsou nakonec jen mrtvoly... :-)

Chichi, tady se odpovídá dvojhlasně.

Obrázek uživatele Keneu

děkuju Ti, pistolníku

Obrázek uživatele Vinpike

Není zač, Klikyháku! (Trochu na vztek pantátovi jsem zařadil ten, za nějž dostal za uši...! Ne, vážně: znovu pročetl, znovu soudím, že krásná stínohra.)

Obrázek uživatele Faob

mladej, ale bojím se, bojím, jestlis svou zauzlovanou pochvalou nakonec u Keneu nešlápl vedle! :-)

Obrázek uživatele Keneu

kník?

Obrázek uživatele Faob

co v drabblečím jazyce znamená "kník", odpoví mi, že "ňuf"... Tak snad dobrý...

Obrázek uživatele Keneu

ovšem kník s otazníkem znamená takové to štěněčí/zvířátkové "zlobíš se na mě?"

Obrázek uživatele Faob

Vůbec ne! Právě naopak. Ale přiznán se Ti, žes mě přivedla na lákavou pískomalbu: háklivý klikyhák... :-))) (Bál jsem se, jestli slůvko o eklekticismu, které míněno jako pochvala Tvé polymulticrossoverovosti, náhodou nedotkla.)

Obrázek uživatele Keneu

Faobe, Ty mi dáváš (ten druhý taky, abyste se zas nehádali). :)
U té stoslůvky na Charleyovku jsem mluvila divně i v návaznosti na psaní dopisu v té hře. A protože jsem tomu prožitku byla časově blízko, ani mi nedošlo, že je to divné.
A z háklivého klikyháku (výborný! :)) ani eklektičnosti (musela jsem se zvednout z gauče a došmaťchat pro slovník, Ti dík ;)) si vůbec nic nedělám.
Děkuju. A děkuju za tyhle zábavný rozhovory.

Obrázek uživatele galahad

Ďakujem za zaradenie do výberu. Neviem kto z nás je väčší "nováčik" :)

Obrázek uživatele Faob

Tvé komentáře vždy potěšily!

Obrázek uživatele Peggy Tail

Já se picnu pistolníku, moc ti děkuju, je to pro mě velká čest. Být ve 4 výběrech, vznáším se a klaním k zemi. Ale... nechybí ti u Pastelkokresby odkaz?

Obrázek uživatele Faob

jde rozkliknout normálně...

Obrázek uživatele Peggy Tail

To ano, ale myslím, že ta Pastelkokresba měla odkazovat na moje "Pastelky"

Obrázek uživatele Faob

Ne, to je odkaz na Tvůj avatar :-))))) (Jako Liška, Motýlice, Klikyhák, Vlk...)

Obrázek uživatele Peggy Tail

joaháá, už to chápu, to je hezký! :D nojó, to je moje pastelkokresba... xD No, a teď chápeš, proč tvoje drabblata musím číst několikrát...

Obrázek uživatele Tora

Díky moc za zařazení a laskavá slůvka.

Obrázek uživatele Vinpike

Není vůbec zač. Já děkuju.

Obrázek uživatele peva

Jééé, ja som vo výbere! *radostne poskakuje*
A ešte s jedným z mojich obľúbených fandomov. Dík! :))))

Obrázek uživatele Vinpike

To mám radost, že radost! Stoslůvko je opravdu půvabné.

-A A +A