TOP 10 Skříti, výběr třetí, povídky, co prostě letí

Obrázek uživatele Skřítě
Úvodní poznámka: 

Třetí a zatím poslední výběr toho nejlepšího z cca první půlky měsíce, uvidíme, zda ještě něco přečtu do konce května...

Drabble: 

Zvukobratři, ti mě baví, tak jim přeju pevné zdraví. Carmen krásně polidšťuje, Džin má velkou kliku, že mu dobrý nápad dala, nestojí dál v šiku. Mimochodem, Ingrid, pecka. Jestli čest, tak za ni všecka.

Dva na cestě, Rya píše, příběh Středozemní říše. Pobavilo, dobrý vkus, za ten výběr velké plus.

Amaranta ví jak na to, když chce získat cenné zlato. Rád s ní člověk bloudí v lese, vyvede vás, nebojte se! :-)

Benedikt od Avevy - skvělý počin, to se ví. Nejvíc mě dostaly schopnosti ztracené nechť její povídky jsou zlatem placené.

Dain je chlapec poetický, což je vážné fajné, že mu za to skládám ódy už nebude tajné. :-) Jaro mi připomněl a to se cení, tak si to přečtěte v úplném znění.

Mordomor mě prostě baví, připíjím na jeho zdraví. Slunečným ránem mi na duši hrál, proto mi za zmínku rozhodně stál.

Faob se Razantní razií zvěčnil, skvěle v ní každičký účastník řečnil.

Kaprnapanvi má styl, přešlapujíc chvilku dýl, než na rande vyrazí, z jeho slov až zamrazí. Darovat se? V dnešní době? V té kdy každý hrabe sobě? Za to zlato, ne jen kytku, k jeho stylu nemám výtku.

Když vyrazíš do buše o rizicích netuše, vezmi s sebou pár slov vlídných, rozptýlí tě v časech bídných. Vykouknou ti z igelitky Rebelčiny bakelitky a s Ransomem trosečníkem z Vlaštovky se staneš a pro krásu její Múzy zase jednou vzplaneš.

Komentáře

Obrázek uživatele Faob

já jsem ostuda, já to přehlédl! Skřítě, máš můj věčný dík a velikou omluvu... To je moc milé od Tebe.

Obrázek uživatele Skřítě

za den... bohužel vůbec nestíhám, tak jsem byla ráda, že se mi to povedlo vůbec stihnout zveřejnit :-)

Obrázek uživatele Bilkis

Milá Skřítě, děkuji. Ehm, moje drabble je ale z loňska... :)

Obrázek uživatele Skřítě

že se mi ty povídky řadí tak blbě, že se tváří jako letošní... reklamaci s pokorou přijímám a stydím se za nepozornost. Jestli se stihnu prokousat druhou půlkou těch letošních (což si vzhledem k časovým možnostem před koncem školního roku nejsem úplně jistá), tak tam přihodím nějakou jinou, podobně povedenou. Budiž mi omluvou, že to řeším opravdu v poklusu a nestíhám kontrolovat úplně všechny údaje... už jen samotné odkazy mi dávají šíleně zabrat... ale slibuju, že se pokusím polepšit a udělat si na Sosáky víc času...

-A A +A