Dozvuky pikniku 2016

Obrázek uživatele sos

Milí účastníci pikniku, děkujeme vám za báječný piknik!
Děkujeme, že jste si všichni spořádaně vzali deštníky, igelity a pláštěnky, takže zákonitě a navzdory předpovědím ani nekáplo.

Zvláštní ocenění patří všem účastníkům DMD, kteří mezi nás zavítali odvážně úplně poprvé a mamut, která nás obdařila dalším úžasným kachničkovým dortem.

Fotodokumentaci si můžete prohlédnout na našem Facebooku. Máte-li nějaké fotografie, neváhejte se o ně podělit! Buď můžete odkaz hodit přímo sem do komentářů, sami vložit na Facebook nebo nám jej poslat na mail sos.hp.ff at gmail.com.

Je nám líto, že někteří z vás se pikniku zúčastnit nemohli, a uděláme vše pro to, aby se k vám dostaly alespoň vaše odměny. Stav předávání odměn si můžete prohlédnout v této tabulce.
Červeně označené prosíme o nahlášení preferovaného způsobu předávní odměny, zelené se pokusím včas (ještě před Festivalem fantazie) kontaktovat a se žlutými se snad také domluvíme.

Ještě jednou díky za krásný duben, květen i červen! Těšíme se na vaše dobročinné povídky (už můžete sbírat inspiraci a sledovat projekty, které by stálo za to podpořit). A možná přijde i něco dalšího. Stay tuned...

Komentáře

Obrázek uživatele Stevko

Ja mám zopár videí, ale neviem, či sa to môže zverejňovať.

Obrázek uživatele Aveva

Za sebe bych řekla, že jestli jsem v některém z nich já, tak to určitě nezveřejňuj :o)
Obrázek uživatele Terda

Pod tohle bych se s dovolením podepsala. ;)

Cheche, opožděně připojuju svůj souhlas. Občas jsem prchala před kamerou a ne, tohle by se nemělo zveřejňovat.

Obrázek uživatele neviathiel

Podepisuji se taky :)

Obrázek uživatele Quartermaster

A mě to zajímá! :D

Obrázek uživatele Peggy Tail

Nevíte, proč mizí kachničky? :(

Obrázek uživatele sos

Technické problémy, které se snažíme vyřešit. Edit (od Julie): nepěkné technické problémy, které možná způsobí nejen zmizení kachniček z vyrovnávací paměti (to, jsou ty, co se zase objeví), ale možná i některých opravdových. Moc se za to omlouvám, ale musím vybít invazi zmutovaných kachen, které nám sem zřejmě nanesl spam. A budou lítat třísky.
Obrázek uživatele Queen24

Že jo, taky jsem si řikala... :/ Ale zase jsem zjistila, že když na tu kachničku kliknu, tak se tam zobrazí ten původní počet (teda i o tu jednu víc) :D ;))

Obrázek uživatele mamut

Velice děkuji za pochvalu. Už se mi v hlavince houpou další kachničkoidní nápady dortíkovské. Teď mají čas v poklidu uzrát :D

Obrázek uživatele Eso Rimmerová

Na žádný z plánovaných srazů se nechystám, takže nemám možnost převzít odměnu osobně. Je mezi účastníky někdo z jižních Čech, s kým bych si případně mohla domluvit předání v Českých Budějovicích?

Obrázek uživatele Regi

Díky za příjemnou akci, příjemné popovídání a tu spoustu dobrot na výběr. Vzhledem k tomu, že jsem byla na pikniku letos poprvé, děkuji taky za zvláštní ocenění :-). Jen podotýkám, že nebylo třeba odvahy, ale zvláštního přídělu volného času, protože to mám do Prahy přes celou republiku. (I když jsem zjistila, že takhle z daleka zdaleka nejsem sama.) Na pikniku ale bylo tak fajn, že si podám včas žádost o ten zvláštní příděl i na příští rok. A doufám, že to vyjde.

Obrázek uživatele mamut

Můžeme zkusit spojit síly cestovní na příště :)

-A A +A