Sbohem a šáteček

Obrázek uživatele gleti
Úvodní poznámka: 

navazuje na „Bratři jak se patří“ http://sosaci.net/node/27393 a „Rodinné setkání“ http://sosaci.net/node/25663

Fandom: 
Drabble: 

Krásnou svatbu měli, pomyslela si Muriel, zatímco novomanželé klapli dveřmi a vzlétli fordkou do oblak. Molly to moc slušelo. A ta korunka, obdivně vzpomněla na rodinný šperk v rusých vlasech nevěsty.

Hosté se pomalu rozcházeli. Stará dáma se rozhlížela po poloprázdném sále, když si všimla skupinky společensky unavených mladíků kolem dvojčat Prewettových. Povzdechla si. Připomněli jí neradostné proroctví. Ani tentokrát se neodvážila prozradit ho Molly.

Tarotky si tetička vyložila hned, jak se doslechla o blížící svatbě neteře s Arthurem Weasleym. Karty zvěstovaly spokojené manželství, velkou rodinu; ale také nelítostnou válku a smrt blízkých.
„Budeš to mít těžké, děvenko,“ posteskla si.

Závěrečná poznámka: 

Sbohem a šáteček, bylo to krásné a (pro tuto chvíli) bylo toho dost. Vsadím se, že už zítra mi bude chybět nutnost vymyslet drabble a jako mnohá prvnička se ptám: existuje život po DMD?

Komentáře

Obrázek uživatele Aries

hezký závěr
existuje :-) ještě budou výběry a ikonky a piknik!!!

Obrázek uživatele gleti

lištičko díky za pochvalu a povzbuzení

Obrázek uživatele Tora

:) to se ví, že existuje. A to těšení se před dalším ročníkem, to je teprv"
Díky, bylo to fajn

Obrázek uživatele gleti

To jsem ráda.
Už se těším na další zvěsti z Hotelu u devíti koček

Obrázek uživatele Martian

klapli dveřmi a vzlétli fordkou do oblak - přiznávám, že ten obrázek mě docela dojal. Moc pěkný závěr. A taky se mi líbila odvaha a tvůrčí invence, se kterou jsi celý měsíc vykrývala „bílá místa“ v kánonu. Těšila jsem se na každý další příspěvek. :)

Obrázek uživatele gleti

Martian, děkuji za krásný komentář, moc mě dojal. Ty, Regi, KattyV píšete tak nádherné fanfikce, že stát vám po boku je pro mě čest.

Obrázek uživatele Arenga

Milá Gleti, moc ráda jsem tvoje drabble četla, seriál byl nápaditý a s krásným závěrem, to se ti povedlo. A musím říct, že opravdu píšeš​ čím dál lépe, budu se těšit na brzkou shledanou v šupleti!

Obrázek uživatele KattyV

Ten smutek na konec... I když ho člověk tušil od začátku, když ví, co ví. Ach jo. Ještěže budou Fred s Georgem vzornými pokračovateli svýchstrýců.

Aspoň po nějakou dobu oba dva...

Moc hezké. Tady je tetička Muriel dost sympatická.

Obrázek uživatele Killman

Hezký závěr, i když víme, co bude následovat.

-A A +A