Vymknutá

Obrázek uživatele Lee
Úvodní poznámka: 

Pro strigg, protože bez ní by nevznikla ani jedna z mých narnijských stoslůvek.
Ku poslechu - ♫♪♫.

Drabble: 

Nechtěla tomu věřit. Nemělo to logiku. Proč nic neviděla? Vždyť přece chtěla. Tolik chtěla. Chtěla? Co chtěla? Chtěla ho vidět? Nebo chtěla jen záruku? Jistotu? Vypadnout z toho hrozného lesa? Je to strašlivý okamžik, když začnete lhát sami sobě a jste si přitom tak jisti svou upřímností. Dělala jen to, co bylo rozumné.
Následovat Lucku bylo šílenství. A přece šli. S každým krokem přibývalo světla. Oči se jí otevíraly. Teď už vědomě strhávala klapky, kterými se oslepila. Záblesk zlaté. A pak spadla poslední a ona najednou, tak jasně jako viděla své sourozence, spatřila lva, „Aslane,“ a všechno zase dávalo smysl.

Závěrečná poznámka: 

Ten film má své mouchy, ale jedno se mu musí nechat – má nádherný soundtrack.

Kdyby tohle bylo mé poslední letošní drabblátko, děkuji všem laskavým čtenářům, jste úžasní. A omlouvám se, že jsem letos v komentování nestála za nic. Nemám pro to ani žádnou omluvu, prostě to bylo tenhle rok nějak neslavné.

Komentáře

Obrázek uživatele Regi

Drabble je krásné. Posílám ti za ně jednu ze svých posledních kachniček. :-)
KÁČ!

Obrázek uživatele Lee

Och, jsem poctěna a kachnu vystavuji. Díky!

Obrázek uživatele strigga

Milá Lee, moc děkuju! To drabble i ta hudba mi momentálně dost promluvily do srdce. Jsem moc ráda, že jsi tu, ani si už nepamatuju, kdy jsme si spolu poprvé o DMD psaly.. asi si to najdu :) ale jsem hrozně ráda, že tu jsme. Obě. A za všechny tvoje stoslůvky, nejen narnijský. Prostě.. děkuju, moc.

Obrázek uživatele Lee

Myslím, že poprvé to bylo rok předtím, než jsem se doopravdy zapojila. A podruhé to bylo právě asi čtvrtého dubna 2013, kdy jsi mi připomněla, že je zase duben, a od té doby jsem byla ztracená. :D Taky jsem ráda, že tu jsem. Děkuju. Dává mi to každý rok krásný měsíc. :)

Jé, zase ona! A zase tak hezky napsaná. Ten závěr se mi strašně líbí.

Obrázek uživatele Lee

Ano, zase, už si sama připadám, že to trochu přeháním. :D Ale na ty klapky se tahle scéna hrozně hodila.
Díky moc, snažila jsem se!

Obrázek uživatele Tora

Krásně napsané. Komentuju křížem krážem, protože jsem nějak ztratila systém :), ale jsem ráda, že tady jsem se zastavila. Díky moc za všechy tvoje drabblíky.

Obrázek uživatele Lee

Já děkuji za všechny tvé milé komentáře, udělaly mi radost. :)

Obrázek uživatele Faob

Další výborné zpracování tématu, zbavovat se všech klapek na očích je celoživotní úkol, přiblíženo perfektně!

-A A +A