Dalších 12 oblíbených

Obrázek uživatele Arenga
Úvodní poznámka: 

Další dvanáctka z drabblat, co jsem si vložila do oblíbených, tak nějak chronologicky. Některá drabble, která se mi hodně líbila, jsem ovšem nezařadila, protože jsem si oblíbila celé fandomy - viz můj první výběr (http://www.sosaci.net/node/28100).

Závěrečná poznámka: 

Vzkaz pro striggu: kdesi v hloubi komentářů (u některého staršího drabble z fandomu Praha 78) jsem zachytila informaci, že pocházíš z Vinohrad :-) Tak mi k tomu nejde nedodat, že i já jsem rodilá Vinohraďačka (z části od Rozhlasu), byť dneska na druhém konci republiky ;-)

Vzkaz pro všechny: ještě jednou děkuju za skvělý měsíc. Budete mi chybět!

Komentáře

Obrázek uživatele strigga

Jééé, Vinohrady jedou! :) Já to tam mám pořád hrozně ráda, je to báječná čtvrť. Dětství jsem prožila ve Šmilovského, hned vedle Havlíčkovejch sadů, na hranici s Vršovicema :) vždycky mě potěší, když potkám někoho z Vinohrad :) taky už tam skoro třináct let nežiju, ale vždycky se tam ráda vracím.
Moc děkuju za zařazení do výběru a těším se, až si pročtu, co mi uteklo :)

Obrázek uživatele Arenga

Člověk se rád vrací, že jo? :-) I když už to teda bohužel nejsou stejné Vinohrady, jako když jsem byla dítě, ale to je prostě dobou, no. Já jsem od Smetanky a Riegrových sadů, takže spíš z opačného konce, pryč jsem bez měsíce dvanáct roků. Před dvěma roky, když jsme byli v Praze, jsem do Riegráku vzala děti (nejmladší tehdy ještě nebyl na světě) pro mě byla velmi nostalgická vycházka, což děti moc nechápaly :-D

Obrázek uživatele strigga

No jo, no. Dokonce ani ta Grébovka už není, co bývala, opravili to tam a moje oblíbená ruina je pryč :D a nedávno dokonce dali definitivně pryč naše jméno ze zvonku (jo, ještě loni tam bylo :D). Jo, bylo to jiný, no. Kolem Riegráku to taky dobře znám, chodila jsem tam plavat a do skauta :) a ještě teď se tam docela často vyskytuju, protože už rok zase žiju v Praze. Nostalgický vycházky si dělám občas právě po Grébovce. :) Ale stejně tady dlouho nevydržím, jsem typicky přírodní člověk, těším se, že za pár let vypadneme někam za město..

Obrázek uživatele Arenga

To je zajímavý, jak má člověk nostalgický vztah k ruinám svého dětství, co :-) i když je rád, že je opravili, v Riegráku to je třeba Mlíkárna, o níž jsem strašně ráda, že je opravená a funguje to tam a zároveň si držím v hlavě tu vzpomínku na to, jak to tam vypadalo kdysi :-)

Obrázek uživatele Faob

Děkuji moc za zařazení do výběru, toto drabble velmi osobní... Dík.

Obrázek uživatele Arenga

Ono je to z toho cítit, je to moc krásné drabble.

Obrázek uživatele Vinpike

Rovněž se přidávám k děkovníkům a těším se z vybrané společnosti, v níž jsem se ocitl! Díky!

Obrázek uživatele Arenga

Není zač! Bylo mi potěšením :-)

Obrázek uživatele Tenny

Jé, děkuji moc za zařazení, moc mě to potěšilo. :)

Obrázek uživatele Arenga

A mne tvoje drabble moc pobavilo :-)

-A A +A