Vánoční vkládání a koutek opozdilců

Obrázek uživatele sos

Komentáře

Obrázek uživatele Keneu

Milá Esti Vero,
za všechno může Česká televize. Včera odvysílala film o jedné z hlavních postav vánočního dárečku a to mě dost zdrželo a přimělo povídku upravit. Prosím o strpení.

Obrázek uživatele Esti Vera

Milá Keneu, zvědavost mě přiměla otevřít televizní program, jen abych mohla hádat, o čem to tak bude :). Na(ne)štěstí toho ČT vysílá tolik, že ani vzdáleně netuším. Každopádně se nenech stresovat, já klidně počkám, jak dlouho bude potřeba :)

Obrázek uživatele strigga

Milá Rebelko,
Tvùj Ježíšek se moc a moc omlouvá. Nechal se skolit chorobou a totálně pracovně vyčerpat, a tak se opozdil. Slibuje ale, že do Silvestra přiletí! A moc Tě prosí o strpení.

Obrázek uživatele Rebelka

Mily Jezisku, nic se nedeje, budu se tesit az doletis :).

Obrázek uživatele Blanca

Milý Charlie,
Tvůj Ježíšek chytil děsný jet-lag a nebyl schopen dokončit povídku včas. Prosí tedy o strpení. Rád by slíbil, že se povídku podaří dodat včas alespoň v rámci jiného časového pásma, ale, protože pokud jde o wibbly wobbly timey wimey stuff, je tak trochu Timelord se zná, raději řekne, že přiletí určitě před Silvestrem...
Zatím doufá, že si užiješ Vánoční svátky podle svého vkusu, v radosti a pohodě :)

Obrázek uživatele Charlie

Děkuju, Ježíškovi vyřiď, ať se v klidu dospí a počká si na správnou atmosféru :) Také přeju krásné a pohodové svátky :)

Obrázek uživatele gleti

V době, kdy jsem se hrdě hrnula do Ježíškových služeb s tím, že mu vypomohu s dárkem pro tebe, jsem netušila, jak náročný podzim bude (od počítačových problémů, k finančním selháním, až po úmrtí v rodině). Přesto jsem měla na paměti slib daný nejvyšší bytosti, tudíž nezoufej, Tvůj dárek existuje, jen vinou výše zmíněných okolností je zatím pouze na starobylém nosiči, což urychleně napravím. Protože mě však podzim naučil neslibovat nic na sto procent, netroufám si stanovit pevné datum (za den - dva) vložení povídky.

Gleti

Obrázek uživatele mamut

Milá mnou obdarovávaná striggo.
Jsem Tvůj Ježíšek .)
Ale protože po loňském roce, kdy mé děti trávily tento čas za velkou louží v Kanadě, si velmi užívám jejich přítomnosti, chtěla bych se omluvit za opoždění a slibuji, že v nejbližší době, ještě v tomto roce, povídání pošlu.
Moc děkuji za pochopení
mamut :)

Obrázek uživatele strigga

Milý mamutí Ježíšku :),
nic se neděje, aspoň si nepřipadám tak moc provinile, že jsem taky ještě nenaježila :) až naježíš, tak naježíš. Aspoň to bude větší překvápko. ;)

-A A +A