Pokud

Obrázek uživatele Voldemort
Úvodní poznámka: 

bez nároku na bod

Drabble: 

Pokud jste profesorka na prestižní škole, leží na vás velká zodpovědnost. Pokud jste navíc jediná tamní profesorka čistě mudlovského původu, může vás ta zodpovědnost stáhnout až ke dnu. Pořiďte si konzultanta. Čistokrevného konzultanta, že ano… A pokud na to nemáte žaludek, vybírat právě podle těchto kritérií, pořiďte si nezpochybnitelného experta. I to, že je ze Zmijozelu, vám může zajistit plusové body.

Pokud se vám ozve dávno ztracená kamarádka a žádá vás o pomoc, neváhejte ani chvilku. Jen si nacvičte dvě tři nepřesvědčivé omluvy. Nebudete je potřebovat. Až se skutečně setkáte, vrhne se vám kolem krku a slova budou k ničemu.

Závěrečná poznámka: 

Lily a Severus, druhý začátek.

Komentáře

Obrázek uživatele Arenga

nevím, nějak se mi to nečte dobře, když už vím, co bude potom

Obrázek uživatele Voldemort

To máš těžké, vždycky přijde něco dalšího, co zkalí současné štěstí. Proto bychom si tu přítomnost měli užít. Co se týče Lily a Severuse, mají všechno teprve před sebou.

Obrázek uživatele Esti Vera

Pěkné, já už jsem vesele zapomenula, co se stane dál, takže si prostě jen tak užívám čtení :D. V květnu se snad dostanu k tomu přečíst si všechno podle chronologie, ale teď v dubnu jsem ráda, že stíhám ty nové kousky :)

Obrázek uživatele Voldemort

jasně, užívej si, případně se ptej, poskytujeme všechny sorty nočních můr ;)
a děkuji, že mým kouskům věnuješ čas a pozornost

-A A +A