Druhé povzbudivé povídání... od Profesora!

Obrázek uživatele sos

A je tu druhá sobota a s ní tolik potřebná povzbudivá slova od další šampionky, která již devětkrát vítězně prošla DMD!
Mockrát děkujeme, Profesore!

***

DMD je diagnóza, věřte mi.

Možná, že jste tuto větu slyšeli již mnohokrát; mně ji říkali o studiu na gymnáziu, a na vysoké škole znovu, jenže tenkrát to byla aspoň pravda. Minimálně u těch, kdo tu školu milovali (třeba u mne;-)). To jsem byla schopna vracet se z laboratoře o půlnoci a v sedm ráno tam být zas.
Teď mám DMD.
A DMD to je vášeň. DMD je diagnóza. DMD je důvod proč stát v dešti pod stromem, protože jinde ten internet prostě nechytnete, důvod proč si koupit tablet, když jedete do Itálie, aby vám neunikl ani jediný den… Abyste mohli psát v dolíku pod rozkvetlou třešní…

DMD je život. Někdy je hořké jako pelyněk (ano, kytka rozhodně nesmí chybět), to když by se zrovna některá témata měla zakázat (Periferní bicáček bezesporu vstoupí do dějin.;-D), přesto se hecnem a nastanou nám příjemné dny při čtení.
DMD je důvod, proč ráno vstát a stejně se neprobudit. Způsob jak legálně prosnít celý den.
DMD je líheň. Některé světy poprvé otevřely své brány právě stoslůvkou. Někdo se možná díky stoslůvkám naučil psát….

Máme za sebou dva týdny. Celá polovina měsíce je za námi. Polovina měsíce, kdy každý den napjatě vyhlížíme téma, abychom pak vyděšeně vymýšleli, co na to proboha napsat. Ale víte co, vážení?

Můžeme si za to sami! My a naše vášeň, naše chuť zkoušet nové a překonat sama sebe. Kdybychom nechtěli, nejsme tady…
… a to je velmi dobré.

Moji drazí spoluautoři, spolubojovníci, DMD je zkrátka cesta do snění. Zvu vás, pokračujme po ní. Sněte – a pište – se mnou!

Komentáře

Obrázek uživatele Lee

:))))) Ano, vzhůru do zaslíbené země! :D

Obrázek uživatele Tora

Díky, moc pěkné povídání.

Obrázek uživatele Rya

Krásně vyjádřeno! :-)

To je moc krásné, Profesore. Jenom pořízení jakéhokoliv přenosného zařízení se zatím pořád zoufale bráním, protože NECHCI hledat každých pět minut texty a komentíky i pod rozkvetlou třešní (a je mi jasné, že jiné by to se mnou nakonec nebylo, pokoušení pokoušení...) Se vším ostatním naprosto souhlasím.

Obrázek uživatele Apatyka

To je krásně řečeno! :)

Obrázek uživatele Aries

Krásně vyjádřeno.

Obrázek uživatele mamut

Je to tak, jednou jsem náhodou zakopla a už se také vezu.
Krásná slova, děkuji.

Obrázek uživatele Urrsari

"DMD je důvod, proč ráno vstát a stejně se neprobudit. Způsob jak legálně prosnít celý den." To je pekne napísané, a pravdivo.

Obrázek uživatele Terda

Neuvěřitelně pravdivé. Jo je to každoroční závislost. :)

Obrázek uživatele Peggy Tail

Nádhera! Děkujeme :)

Obrázek uživatele Jackie Decker

Opravdu nádherně sepsáno, naprosto souhlasím

Nádherně sepsané. A i to s mobilem a psaním v naprosto příšerných podmínkách. Prostě je to závislost, ale krásná a jsem ráda, že jsem se i letos přemluvila pro účast.

Krásné! Poetické a tak výstižné!

Obrázek uživatele wandrika

Moja sestra sa kedysi dávno zúčastnila jedného ročníku DMD a posledné drabble mi diktovala cez mobil, lebo bola kdesi v divočine bez internetu. Ja som bola tiež kdesi na dedine s kamarátmi, ale kvôli nej som mala so sebou notebook a na obecnom úrade mi našťastie na chvíľku požičali sieťový kábel :D

-A A +A