Němé tváře

Obrázek uživatele Kleio
Drabble: 

Chris se rozhlédl po přeplněné taverně a probodával každého z účastníků pohledem. Ušmudlaní sedláci, na těle pot, prach a zbytky slámy. Někteří se dívali na zem, jiní hypnotizovali strop. Třeba se prozírají skrz strop a na nebi je Bůh konečně zahlédne. Mladí muži mezi všemi těmi prací shrbenými otci sice vypadali nadějně, ale vlastně to ještě byli děti. Měli si hrát na honěnou, ne hrát ruletu se smrtí.
Harry se zatvářil nešťastně. Tohle mělo být místo s pokladem? Tady? Určitě ho sprostě podvedli. Jen Vin zachoval klid a zopakoval Chrisovu otázku: "Slyšeli jste. Kdo z vás někdy držel nějakou zbraň?"

Závěrečná poznámka: 

Psát z mobilu je děs, tudíž dnes jen tohle. Brou.

Komentáře

Obrázek uživatele Aries

velmi kanonické

Obrázek uživatele Kleio

Já mám hlavně kvůli těm mexičanům potom velký problém s remakem, protože místo těch nebohých zemědělců jsou tam takový obyčejní měšťani a člověk nežere, že se neuměj bránit. Zato tihle chudáci...

Obrázek uživatele Nathanel

Velmi pěkné. Teď už jen zkouknout Sedm samurajů i obě verze Statečných a začít srovnávat, co se kde povedlo lépe. Tady se nicméně podařilo vystihnout atmosféru na výbornou.

Obrázek uživatele Kleio

My potřebujeme strašně moc volného času! :-)

Obrázek uživatele Tora

Moc dobře napsané, musel to být šok, když tam přijeli a viděli, co viděli

Obrázek uživatele Kleio

Moc děkuju za komentář a velmi souhlasím. Myslím, že i pro ostřílené střelce to musel být šok.

Obrázek uživatele Faob

Bomba! Nejlepší film všech dob, Tys uchopila parádně, protože kanonicky a s úctou, jasně, Chris a Harry přesně takhle nějak uvažují, ale nejlepší filmová postava všech dob - Vin - je prostě suše dobrá...! (Btw: má druhá identita Vinpike je složenina ze dvou jmen - Vina a Pika, ten je zase šéf Divoké bandy.) ŠDO!

Obrázek uživatele Kleio

To mě vůbec nenapadlo, že ta přezdívka souvisí zrovna s tímhle filmem, to je skvělé!
A jak se jako milovník téhle verze díváš na to, co vzniklo v roce 2016? Čistě ze zvědavosti.

Obrázek uživatele Faob

Nedíval jsem se na to, myslím, že by mě to urazilo... Asi jako přetočené Psycho (ale tam byl aspoň ten vtip, že se prý snažili opravdu přetočit, scénu po scéně)...

Obrázek uživatele Zuzka

Vidím a slyším, i když jsem ostuda a film jsem asi nikdy neviděla celý.

-A A +A