O...

Obrázek uživatele Smrtijedka
Úvodní poznámka: 

Když nevíš, zavolej proud vědomí.

Fandom: 
Drabble: 

Sním... O čem sním? O dopsané diplomce. O načaté diplomce. O hodinkách s vodotryskem. O světovém míru. O těch tyrkysových botách, co jsem si zkoušela minulý pátek. O létě. O efefku. O kontrole pravopisu při psaní rukou do deníčku. O kapybarách. O stabilním politickém systému. O jahodách. O kamarádech, které jsem dlouho neviděla. O duhových vlasech. O létání. O Londýně. O římských básnících. O barvách. O fandomu. O lásce. O svém městě. O škole. O plavání. O brokolici. O nevypsatelné propisce. O obří posteli. O muzikálech. O rtěnkách. O literatuře. O velkých ideách. O všedních maličkostech. Sním si asi čokoládu.

Komentáře

Obrázek uživatele Keneu

To je pěkné, moc pěkné a ten konec to teda zandal.

Obrázek uživatele Smrtijedka

Poezie musí být zbourána. Děkuju.

Obrázek uživatele Faob

A nakonec takové snění o snílku dost vypoví: parádní je, jak se mísí ta velmi abstraktní přání s těmi nadmíru konkrétními (tyrkysové boty!)!!! Dobrým metafórkem je, že se několikrát objeví odkaz na psaní (pravopis, propiska, literatura, básníci, fandom...), což tak nějak odpovídá u snílka, který si své snění i zapíše... Kdybych byl Freud, něco bych Ti řekl i k té obří posteli (a dovodit lze leccos i z "nevypsatelné propisky"), ale nejsem. Dobrou chuť!!! (Aby se sny vůbec mohly začít plnit, je dobré mít dobrou náladu!)

Obrázek uživatele Smrtijedka

Není možné žít stále v abstrakci, když ty konkrétní věci přinášejí pozitivní pocity. Zlatá středí cesta! Nebuď Freud, Freud nevěděl, co činí! ;) A jako vždy děkuji za podnětný komentář.

-A A +A