Výběr 3/3

Obrázek uživatele HCHO
Drabble: 

Poslední výběr jsou oblíbenci, které jsem se snažila číst poměrně cíleně.
Úplně nejvíce drabblů měla v oblíbených mila_JJ. Témata jsou mi blízká a zpracování skvělé. Po dlouhém váhání jsem nakonec vybrala následující: A k čemu je ten košíček?
Další, u koho jsem musela hodně vybírat, jsou KattyV Ilči ve vlasech a Regi (Hagrid) Hodina péče o kouzelné tvory (Indi) Jsou nejrychlejší
Od Tory jsem vybrala taky dvě témata. Strážci jsou moc zajímaví A tak jsem jí stíral slzy... , a jsem moc ráda, že se objevila i nějaká kočičí drabble Nemám to lehký
Od Arengy jsem vybrala dvě tak trochu romantická drabble – jedno z Čajového cyklu Setkání na rohu, kde nesvítí lampa a druhé Rotolfovo Rotolf z Rohova – V zahradě
Faob je člověkem mnoha identit. Nejvíc se mi líbil Vinpike Kdo se ke mně přizná? , ale moc ráda jsem četla i Faobova Strašidlo nejstrašnější a Xantinova Na Viktorku zbyde vyžvejkanec dílka.
Keporkak se nádherně vypsala – krásná s láskou psaná drabble Tak kdo to byl?
Nesmím zapomenout na Chrudoše Brkoslava Štýřického a jeho veselá drabble ze života Obyčejné nedělní dopoledne
A zbývá mi tu ještě Zuzka Intimní vzkaz a gleti Noční můra, ale určitě jsem opominula ještě spoustu dalších, které jsem četla moc ráda.
Moc děkuju za celé DMD všem organizátorům, KaTužce a Nifredil a dalším hodnotitelům. Děkuju moc všem komentujícím. Bylo to moc fajn. Díky.

Komentáře

Obrázek uživatele mila_jj

Milá HCHO, nevím, čím jsem si zasloužila takovou chválu, ale moc za ni děkuji.

Obrázek uživatele gleti

jsem ráda, že Noční můra se líbila.

Obrázek uživatele KattyV

Milá HCHO, moc děkuji za umístění do výběru, ale musím říct, že nejvíc mě těší, jak jsem v něm obklopena přáteli. Úplně se tetelím.

Obrázek uživatele Faob

Děkuji pěkně za všechny tři identity!!!

Obrázek uživatele Chrudoš Brkoslav Štýřický

Též děkuji za zařazení, letos jsem se objevil ve výběrech snad rekordněkrát.

-A A +A