Wee-wees - Zlatá rudá černá

Obrázek uživatele sos

Pod posledním okénkem našeho adventního kalendáře se sympatická hrdinka vydala na cestu svou rodnou zemí. Následujte značku Zlatá rudá černá a dojdete do cíle zároveň s ní.

***

Merronský rod vládne Horní zemi v nepřerušené linii už téměř tři staletí. Koruna vždy přecházela z otce na syna... dokud král Dragoš nerozhodl, že po jeho smrti nemá trůn převzít syn, ale jeho starší sestra Cybélie. Toto rozhodnutí rozdělilo zemi na dva tábory; ale než mohl spor dospět až k občanské válce, situace se sama vyřešila – princezna záhadně zmizela.

O devět let později se do Horní země vrací nenápadná mladá žena, která chce zjistit, jak se tu lidem daří. A není vůbec spokojená s tím, co najde...

Vydejte se spolu se ztracenou princeznou na dlouhou cestu za určeným osudem; na cestu, na které je třeba překonat mnoho překážek a svést řadu bitev - abyste nakonec stejně jako Cybi poznali, že toho největšího nepřítele si nosí každý z nás v sobě.

Komentáře

Obrázek uživatele Aries

Jo, tohle je pěkná povídka, plynule se vyvíjí, dobře se čte. Jsem zvědavá na konečné rozuzlení

Obrázek uživatele Tora

Začala jsem ji číst až později, takže jsem dočítala. Ale stálo to za to a povídka se mi moc líbila. Pěkně psaná, zajímavý děj. Prostě bezva.

Obrázek uživatele mila_jj

Mám to úplně stejně jako Tora, taky jsem se chytila až později, ale nelituji a těším se na konec.

Obrázek uživatele neviathiel

Taky čtu průběžně a líbí se mi!

-A A +A