Konec idyly

Obrázek uživatele Eso Rimmerová
Úvodní poznámka: 

Na poslední chvíli přidávám zkušební drabble, i když musím přiznat, že o tématu jsem věděla s velkým předstihem. Nápad, který jsem na ně dostala, se mi pořád nějak nezamlouval, ale neustále jsem se na něm točila dokolečka, takže se mi nedařilo a nedařilo vymyslet nic jiného. Jenže (a asi v tom nebudu sama) DMD pro mě začíná už zkušebním tématem a něco napsat je otázka cti, takže nakonec mě to přinutilo ten ne úplně vyhovující nápad zpracovat do jakž takž přijatelné formy. :-D

Drabble: 

Kryton si spokojeně prohlédl obrovský koš napěchovaný čerstvě vypraným prádlem. Všechno zde bylo naprosto dokonalé. Od stěží uvěřitelné špíny, která díky supersilnému prášku beze zbytku zmizela, přes aviváž vonící po šeříku, až po pračku, která byla tak zábavnou společnicí, že se Kryton téměř po celou dobu pracího cyklu nepřestal smát.
Když si koš položil pod šňůry zavěšené právě tak vysoko, aby na ně nejlépe dosáhl, shýbl se k malému plastovému kbelíku pro kolíček. Jenže ten nikde!
Vysvětlení se ukázalo záhy, když si Kryton přečetl nejnovější oznámení – ke hře Lepší než život se právě připojil uživatel využívající přezdívku Kontraadmirál generálporučík Rimmer.

Komentáře

Obrázek uživatele Esti Vera

No, jo idyla skončila :D. A ten nápad mi nepřijde špatný, mně se to líbí.

Obrázek uživatele Eso Rimmerová

No tak ono mi ze začátku pořád připadalo, že tak nějak vykrádám už jednou použitý nápad, ale nakonec jsem to tak zmodifikovala, že už to nebylo zas tolik poznat. :-D

Obrázek uživatele KattyV

Mně se taky líbí. Když si představím Rimmera, jak si hraje s kolíčky, tak se směju.

Obrázek uživatele Eso Rimmerová

Já jsem teda měla na mysli spíš to, že jak se Rimmer přiblíží k "Lepší než život", tak se všechno podělá, ale jsem ráda, že se líbí. Děkuju moc za hezký komentář. :-)

Obrázek uživatele Evangelista biolog

Mě to moc pobavilo :D trocha vykrádání nevadí (každý si občas něco trochu vykradneme) a pointa je skvělá :)

-A A +A