Jak mohlo přátelství skončit dřív, než začalo

Obrázek uživatele Voldemort
Úvodní poznámka: 

Self-insert Rabastana Lestrange do fandomu. Po pár kapitolách by samozřejmě vyšlo najevo, že sebe píše trochu jako Garyho Stua.

Drabble: 

Nadešel den technické údržby sodorských lokomotiv.
Tomáš vjel do depa, kde na něj čekal technik Rabastan. Na ostrov dorazil nedávno, ale už se prokázal být platným členem týmu, když Gordonovi vyčistil brzdy. Šlo o drobnost, ale brzdy největší a nejrychlejší lokomotivy pracovaly proti nejsilnější setrvačnosti.
Na prohlídku Tomáše se Rabastan těšil ze všeho nejvíc. Chtěl se ho na tolik věcí zeptat a spřátelit se s ním, ale Tomáš ani nezapískal na pozdrav. Udělal snad něco špatně? Nechce se s ním Tomáš kamarádit? Rabastan mlčky prováděl kontrolu, dokud nezjistil, že Tomáš má píšťalu zanesenou nečistotami a docela nefunkční. Ulevilo se mu.

Komentáře

Obrázek uživatele Owes

Já si tu teď jenom odložím jedno velké <3 (Až vstřebám emoce, bude následovat příčetnější komentář.)

Obrázek uživatele Voldemort

Ach, to vypadá, že jsem to nakonec trefila. Fandom znám hlavně z dank memes a udržet se na kolejích normálnosti bylo těžší, než jsem čekala. Díky za komentář.

Obrázek uživatele Owes

Mám tenhle seriál spojený s batolecím obdobím svého prostředního bratra, s nímž jsem na něj často koukal. Je to pro mě srdcová záležitost. :) Jo a hrozně se mi líbí ta paralela Tomáš/Tom. To je geniální!

Obrázek uživatele Smrtijedka

Awww, cute.

Obrázek uživatele Voldemort

Děkuju.

Obrázek uživatele Esti Vera

To je naprosto skvělé :)

Obrázek uživatele Voldemort

Díky moc.

Obrázek uživatele Danae

To je boží selfinsert! A to vztahové napětí!
Obrázek uživatele Voldemort

Děkuji pěkně. Totální krach ve fandomu, kde všechno vždycky dopadne dobře? :)

Myslím, že to správné slovo je cute <3. Mašinku Tomáše jsem nikdy neviděla a přijde mi hrozně bizár self-insert Rabastana (...but why?), ale je to hrozně roztomilé!
-A A +A