Impossible!

Obrázek uživatele Envy
Úvodní poznámka: 

Fandom: GoDC
Pairing: WangXian
Rating: General,
Trigger Warning: Podezření z nevěry
Tags: Post-cannon, Body restoration, What if, Self indulgent, Good ending

Co kdyby Wei Wuxian přišel na způsob jak získat své staré tělo zpátky... až na to že o tom s Lan Wangjim nikomu neřekli, protože si nebyli jistí, zda to bude fungovat

Drabble: 

Jingyiho svět přestal pracovat. Systém spadl. Lan Jingyi nemohl uvěřit svým očím, a zcela výjimečně se nezmohl na slovo. To přece není možné! Hanguang jun by nikdo nepodvedl seniora Wei! Ale tady, přímo před jeho očima, se sám vinul k tomu neznámému muži. Byl ještě krásnější než tělo, které senior Wei po svém znovuobživení obýval. Je toto snad důvod, aby jejich manželství zkrachovalo? Ale vždyť na něj čekal třináct let!

Lan Jingyi se tak propadal v myšlenkách, že nepostřehl když se k němu připojil Lan Sizhui "Xian gege." pronesl se zatajeným dechem, slzami v očích, avšak s úsměvem na rtech.

Závěrečná poznámka: 

Hanguang jun = Lan Wangji ("jun" je v překladu lord, Huanguang jun je titul pod kterým je postava známá in-universe)
Wei Wuxian = Xian gege (gege = starší bratr, používá se to však i mimo rodinné příslušníky, tak trochu náznak blízkosti/přátelství)(Xian, protože ačkoli Wuxian je jedno jméno, skládá se ze dvou částí, většinou se pak blízké osoby oslovují tou nejposlednější částí jména)

Komentáře

Ahoj Envy, drabble má 97 slov. Slova obsahující spojovník počítáme jako jedno slovo (tedy "Xian-gege" je jedno slovo; předpokládám, že to jsou jména?). Taktéž Jingyi.exe beru jako jedno slovo. Kdyžtak mrkni na naši metodiky počítání slov.

Drabble, prosím, oprav (můžeš na drabble.sos na gmail.com), ať ti můžu dát bodík.

díky
N+K

Obrázek uživatele Peggy Tail

Jde mi z toho hlava kolem :D Ale má to příjemnou atmosféru.

Obrázek uživatele Tenny

Lan Jingyi je největší shipper Wangxian, jasně, že ho to dostalo! Mě by taky vypadlo kuře z pusy nad tím... :D

-A A +A