Nahoře a dole

Obrázek uživatele strigga
Úvodní poznámka: 

Tak ještě jednou, kvůli tomu věnování - protože obdarovaný si toho pořád nevšiml a já si pořád říkám, že by si to zasloužil. :) Věnováno kopapakovi, jehož dvojčatovská drabblátka mě tady letos několikrát rozesmála, strašně mi sedne jeho styl psaní a doufám, že se příští rok vrátí v plné síle. :)

Téma: V pravé poledne

Drabble: 

Hromada bomb hnojůvek a Weasleyovských výbušných velerachejtlí. Žádné svíčky nebo tak. Kateřinská kola ve vylepšeném provedení, dokončil jsem je sotva před týdnem. Prskavky, zářící hipogryfové a drak, co fakticky chrlí oheň. Jakmile odbije dvanáctá, mávnu hůlkou a rozsvítím oblohu. Mluvil jsem o tom s taťkou, říkal, že to pak na Ministerstvu s mudly nějak vyřeší. A mamka? Znáš ji, asi mě přizabije, ale potom to pochopí.
A pak přijde hostina, pozvali jsme spoustu lidí - na každého vychází aspoň jeden kanáří piškot nebo omdlévací oplatka.

Dneska je to rok, Frede. Chci, abys tam nahoře viděl, že jsem to tady dole nevzdal.

Závěrečná poznámka: 

Jinak popravdě nejsem schopná říct, které ze svých drabblat mám nejradši. Možná mi nakonec nejvíc sedla Vedlejší kolej, díky níž jsem si mohla napsat něco, co jsem si skrytě napsat strašně chtěla; ale není nic, co bych považovala vyloženě za špatné nebo úplně BJB. Ono je to asi i mou soukromou challengí - když budeš cítit, že něco napsat nedokážeš, tak se na to prostě vykašli. Protože to děláš pro sebe, pro radost a pro ostatní, ne pro body. Kupodivu se mi právě díky tomuhle přístupu povedlo něco napsat pokaždé (jen ty stroje jsem nestihla).
Ale tohle mám taky hodně ráda. Mám k němu takový dost osobní vztah, stejně jako ke dvojčatům, už od doby, kdy jsem se stala jedním z nich. ;)

Komentáře

Obrázek uživatele Kleio

I napodruhé hrozně dojímací...

Obrázek uživatele strigga

mňmň, děkuju :)

Obrázek uživatele Kleio

sím vymazat

Obrázek uživatele Rya

Zase mě to rozbrečelo, au!
Jináč taky doufám, že se obdarovaný vrátí! :-)

Obrázek uživatele strigga

Jejda, omlouvám se :) to George, to ne já. *nejsem alibista, jsem Fred xD*

Obrázek uživatele kopapaka

Povedené!

Obrázek uživatele strigga

A hele :) jsem ráda, že nakonec přeci jen našlo majitele. :)

-A A +A