Středozemský krvák

Obrázek uživatele Keneu
Drabble: 

„Prostě klasika. Parta studentů, teda sorry, hobitů ignoruje varování zkušeného indiána Aragorna a usne na zapovězeném místě.
Je to hospoda a stojí na pradávném pohřebišti. V noci vyleze ze sklepa devět nemrtvých. Jsou hladoví a nakrknutí, protože jim někdo dupal nad hlavama a vyřvával cosi o skákání přes měsíc.
A pak už je to hlavně o efektech a o kečupu. Mozky se mi povedlo namíchat celkem obstojně a zírej, co dělá tenhle provázek!“
„Petře, krvák je to dobrej, ale v porovnání s tím, co by ti po tomhle udělal Christopher Tolkien, je to slabota. Zkus se na to soustředit, jo?“

Závěrečná poznámka: 

V Brně probíhá mezinárodní konference o fantastice Dnešní svět zítřejšíma očima a dneska jsem tam byla na přednášce o tom, jak týpek, co točíval zombie horory a jiné úchylárny, zfilmoval jednu z nejkrásnějších a nejepičtějších fantasy, co známe.

Komentáře

Obrázek uživatele Tenny

:D Je fakt, že je nesmírně fascinující, jak se LOTR vyvedl, vzhledem k tomu, co Peter Jackson točil předtím za filmy... :D (ne že by byly špatné, jenom... velmi žánrově odlišné? :D ) Viděla jsem nějaký ukázky a teda ble. :D
Drabble se mi líbí moc, skvělý nápad. :)

Obrázek uživatele Keneu

Díky, mám radost, že to vidíš podobně. U Hobita ta touha šokovat už leze na povrch.

Obrázek uživatele Iantouch

Já když viděl toho Hobita, říkal jsem si, proč radši nezůstal u Vesmírnejch kanibalů.

Obrázek uživatele Keneu

Tobě by se ta přednáška určitě líbila. :)

Obrázek uživatele Aries

to zní tak příšerně, že bych to skoro chtěla vidět

Obrázek uživatele Elrond

To je dobré. A navíc jsem to nevěděl, takže i poučné.

Obrázek uživatele Keneu

Aries :)

Kdybych chvilku hrabala, asi bych našla i dvanáct let starý článek s přehledem jeho filmů včetně děje. Ehm, "děje". Velmi poučné čtení (ale na efekty na koleně byl expert, to zas jo).

Moc pěkný!

Obrázek uživatele Brygmi

Zábavné drabble! :)

A Pán prstenů je moje slabost (filmového Hobita se snažím vytěsnit). Jinak Jackson před LOTRem natočil krom zombie úchylárek i dokonalá Nebeská stvoření http://www.csfd.cz/film/4710-nebeska-stvoreni/. :) Ty doporučuji všema deseti.

Obrázek uživatele Keneu

Díky za komentář, odbornice. (a nemyslím to ironicky) Vzpomínám si, že ta Nebeská stvoření byla v tom článku taky zmíněna, ale úchylárny člověk udrží snáz. :)
On ten příspěvek byl zaměřený hlavně na Hobita, já se nechala jen tak volně inspirovat.
Zdehle na šestnácté straně je abstrakt toho příspěvku.

Obrázek uživatele Rya

Drabble je skvělé, ale filmový hobit je zločin!

Obrázek uživatele Rya

Drabble je skvělé, ale filmový hobit je zločin!

Obrázek uživatele Keneu

děkuji a souhlasím

-A A +A