7 nemilovaných dětí, aneb výběr z BJB

Obrázek uživatele Rya
Úvodní poznámka: 

Všimli jste si posledních tří ikonek od Ave? Ne, proto to tam autoři nepíší (nebo že by...?). Ale proč to tam vlastně píši? To vědí asi jenom ono sami. FAQ k tématu BJB trefně poznamenává:"Autor zkratkou obvykle označuje drabble, s kterým není příliš spokojen a které pokládá za nouzovku dobrou tak akorát pro získání bodu do tabulky. Čtenáři obvykle vůbec nechápou, proč to tam autor napsal.
Opravdu, nechápou... :-)

Drabble: 

Winter song od Keneu

Jak naděje pošla od Amaranty

Percy od Wee-wees

Mnoho mlieka od Stevka

Muž mimo svůj čas od Tenny

Happy end od pevy

"Heroes" od Doktora

Závěrečná poznámka: 

Příště: Jeden z domovů

Komentáře

Obrázek uživatele Terda

To je úžasný výběr. *jde přečíst to, co nečetla*

Obrázek uživatele Tenny

Díky moc za zařazení! :)
(já si dokonce všimla i jedné slečny, co psala BJB téměř u každého svého drabblete. Měla víc BJB než neměla, bylo to docela fascinující. Ale přitom ty její drabblátka nebyli špatný, jenom z fandomu, který tady skoro nikdo nezná... Njn.)

Obrázek uživatele Doktor

Jé, já jsem ve výběru! Díky... a omlouvám se... viz poslední komentář k "Heroes"...

Obrázek uživatele Wee-wees

Děkuji za zařazení do výběru. :)

A jinak - ano, je to přesně tak. Párkrát za DMD holt mám ten stav, že mi nepřijde žádný nápad, který bych považovala za fakt dobrý. Tak se spokojím s tím horším, nějak to sepíšu, nemám z toho extra pocit, ale vložím to.
Zajímavý je, že se vcelku dost často netrefím. Letos zejména - nejvíc komentářů a kachen mám u drabblí, ze kterých jsem sama nebyla extra nadšená. Buď proto, že jsou to jenom takové blbinky, nebo že mi přijdou příliš prvoplánové. Naopak některé věci, u kterých jsem fakt měla pocit, že se povedly, moc ohlas neměly.
Člověk se vždycky netrefí. :)

Obrázek uživatele strigga

Ty jsou skvělý! A souhlasím s Wee-wees, mám to stejně. I když jsem se před třemi lety zařekla, že BJB psát nebudu, a letos jsem jedno napsala. :D A moc se mi líbí tvůj soucit s nemilovanými drabblátky! :)

Obrázek uživatele Keneu

Já už teď taky vidím, že je to hezké. Ale v danou chvíli mě hrozně mrzelo, že přebásním jen kousek, když jsem si to vysnila celé a dokonalé a tak. :) No a potom jsem si to začla broukat česky a zjistila, že to funguje.

Obrázek uživatele strigga

Approved! Jsem si to pak broukala půl noci!

Bez Béjébéček by to ani nebylo DMD!

-A A +A