Na kachních křídlech

Obrázek uživatele Eillen
Fandom: 
Drabble: 

Posledních pár let pro mě bylo ve znamení utrpení z toho, že nedokážu už nic napsat. Trápení, že nikdy neopravím jediný příběh, na kterém mi záleželo a jehož první verze byla neskonale naivní.

Jen každoroční dubnové šílenství mě udržovalo v naději, že jednoho dne najdu ztracenou inspiraci.

A poté přišel rok 2016, duben skončil a spolu s kachnami odlétal v dál. A ačkoliv jsem v to už nedoufala, přišel zázrak. Kachny na svých křídlech odnesly i mnoholetou krizi.

A tak, i když mi kachničky chybí, doufám, že se nikdy nevrátí. Protože po tolika letech opět píšu. A nechci nikdy přestat!

Závěrečná poznámka: 

Chtěla bych tímto poděkovat vám všem, kteří jste mi byli tolik let oporou. Jen díky DMD, vašim drabblům a komentářům jsem nepřestala doufat. Sice chvíli trvalo se zase rozepsat a pořádně jsem začala psát až v září, ale dodnes jsem nepřestala. Můj příběh z Aldormy prošel úpravou. Sice jsem se musela držet kostry příběhu, protože na něj vazaují další díla, přesto z něj však vyrostlo něco, na co jsem hrdá. A nic z toho by nebylo, nebýt vás všech! Ještě jednou moc děkuji!!! Jsem ráda, že vás mám!

Komentáře

Obrázek uživatele Tora

Tak to je moc prima. Držím palce, ať se daří i nadále.

Obrázek uživatele Eillen

Díky

Obrázek uživatele Blanca

Woohoo! Gratulujeme a držíme palce, ať ti pero hladce klouže po papíře (nebo kurzor po obrazovce) i nadále!

Obrázek uživatele Eillen

Děkuji. Pokud to půjde dobře, tak to do dvou týdnů dopíšu. Zbývá už jen pár kapitol. :)

Pojď sem, ať tě můžu objemout, bývalý spolutrpiteli! Byla a jsem se na tom podobně, ještě jsem se jednou dočkala docela ošklivého zklamání. A letos to není o moc lepší než dřív. Blahopřeju k prolomení tohohle prokletí a jsem samozřejmě zvědavá.

Obrázek uživatele Eillen

Určitě i na tebe čeká inspirace. Jen je třeba se podívat tam, kde bys ji nečekala.
No, pokud jsi zvědavá, tak to "veledílo" najdeš na stránkách aldorma.hys.cz v sekci Romány a jmenuje se to Dračí srdce. A sice dle seznamů na to navazuje další můj příběh, ale i ten hodlám totálně překopat :-)

Obrázek uživatele ef77

Jdu na to, dobrého počtení není nikdy málo :o). A jsem ráda, že s Tvým psaním takhle dopadlo, já miluju happy-endy.

Obrázek uživatele Eillen

Jé. To abych večer vložila pár kapitol znovu. V průběhu psaní si jedna postava začala dělat co se jí zalíbilo a změnila si i plánovaný charakter... takže jsem to včera uoravila ve wordu, ale ještě ne na webu. Alespoň mi to donutí.

Obrázek uživatele Faob

... silně osobní! Držím palce v předsevzetí, hlavně ať z psaní trochu radosti!

Obrázek uživatele Eillen

Děkuji. Sem tam nějaká starost sice je - zvláště když si příběh dělá, co chce - ale hlavně je to z větší části zábava.

Obrázek uživatele strigga

To je skvělý! Já nikdy na dlouhý psaní nebyla (a štve mě to, protože zárodky pár příběhů v hlavě mám), ale krize znám taky víc než dobře. Tak moc gratuluju a ať se ti dál píše lehce!

Obrázek uživatele Eillen

Zkus to. Já taky nebyla románový psavec. Ta první verze měla cca 50 stran. Ono asi deset let a tisíce načtených knih pomohlo. Teď jsem na cca 200 a ještě minimálně 20 přidám.

Obrázek uživatele strigga

Vzhledem k mé neschopnosti popisování dějů obvykle nejsem schopna ani delších povídek, natož románů :)) všechno mi to vždycky po napsání připadá tak strašně fádní a doslovný a blbý, že to radši někam schovám. Řekla bych, že teď jsem ve fázi, kdy hledám svoji formu, svůj koncept - a románový to spíš asi nebude, nějak z toho nikdy nemám dobrej pocit.. ale obdivuju tě, že ses k tomu dokázala propsat, to chce fakt spoustu snahy a trpělivosti a pokory.

Obrázek uživatele Eillen

Otázkou je, zda i to mé psaní není děsivé. Zatím mi to čtou pouze spoluautorky z onoho světa. A ty mohou mít zkreslený pohled. Ony vidí ten propastný rozdíl mezi první a aktuální verzí. Ale co na to řekne čtenář, který Aldormu vůbec nezná a začal by ji číst teprve teď? Třeba by se mi vysmál. Ale ať už by se mi smál nebo ne, tohle je prostě maximum, které jsem ze sebe schopná dostat.

Obrázek uživatele Tenny

Gratuluju, že autorský blok se odblokoval a inspirace přilétla! :) Tak ať ti psaní dobře jde. ;)

Obrázek uživatele Eillen

Děkuji :-)

Obrázek uživatele neviathiel

Blahopřeji i oficiálně :)

Obrázek uživatele Eillen

Děkuji :)

-A A +A