Nový fb človíček

Obrázek uživatele Teresa
Úvodní poznámka: 

Bez nároku na bod. Berte to s rezervou prosím pěkně =D

Drabble: 

Znáte takový ten pocit, kdy se vašemu známému narodí dítě, které vteřinu po vyprdnutí do našeho světa spamuje hned na facebooku, a pod fotkou zarudlého, opuchlého, nového človíčka je milion komentářů se zamilovanými smajlíky a slovy typu: „Ten je tak krásňoulinký!“ Nebo: ,,Jste si tak podobní! To je taková nádhera!“ A pak přijde ten váš pocit s následnou reakcí... ,,Ježiši marja! To je ale hnusný mimino!“ Samozřejmě to novopečené mamince a tatínkovi nenapíšete do komentářů, ale takticky zjistíte od lidí vaší krevní skupiny, kdo všechno sdílí váš názor. Moc jich nikdy není. Nás velkých a krásných nikdy moc prostě nebylo…

Komentáře

Obrázek uživatele strigga

:D
Taky mi ta fejsbuková promenáda občas trochu pije krev, i když spíš proto, že mám pocit, že někteří rodiče tráví víc času debatováním o fotkách svých dětí na fb než s nimi. Ale naštěstí mám takových známých jen minimum :)

Obrázek uživatele neviathiel

Takový pocit mívám, když vlezu na mimibazar. Připomíná mi to lidi, kteří si zjistí horoskop člověka a podle toho usoudí, že když je Býk, tak má rád maso, a pak se diví, že dotyčný je vegan... přitom by stačilo se zeptat :)

-A A +A