Zásadní otázka

Fandom: 
Drabble: 

Členové Hlídky relaxovali u Kbelíku. Dnes konečně dopadli nelítostného zabijáka, který už několik dnů terorizoval město. Hlídky byly zesílené, všichni policajti dělali přesčasy. Do toho spousta všedních, nebombastických záležitostí, které ovšem taky nesnesly odkladu. Zmizelá holčička, okradená stařenka, ubitý mladík, několik opileckých rvaček. A spousta ubíjející administrativy. Teď si mužstvo mohlo trochu odfrknout.
Strážník Nováček si podpíral hlavu a do sklenice s pivem bručel nadávky na svinský život, svinský lidi a svinskou policejní práci. Najednou se obrátil na Reginalda Půlbotku. "Hele, Regu, víš, co nechápu? Třeba já se něčím živit musím. Ale proč u všech všudy tuhle práci děláš ty?"

Závěrečná poznámka: 

Pro neznalé fandomu, policista Reginald Půlbotka je zombie, takže se ničím živit nemusí

Komentáře

Obrázek uživatele Aries

dobrá otázka :-)

Obrázek uživatele Tenny

Protože chce bojovat ZA SPRAVEDLNOST A JUSTICI! Samozřejmě. :D

Obrázek uživatele Faob

Taková momentka, jsem za tento útvar rád, smrtící pointy, dramatický zvrat na konci, to je sice bezvadné, ale všeho moc škodí. Tohle tak uklidní, přitom scéna živě vykreslena.

Drabble má 101 slov. Pošli opravu a bude bodík.
Obrázek uživatele Danae

Jé, to je ale sympatický mrtvý! A odpověď by mě zajímala :)
Obrázek uživatele Esti Vera

Já si tu Zeměplochu asi budu muset konečně přečíst. Tohle je asi páté drabble, které na ní čtu, a všechna jsou zábavná a povedená jako tohle :)

-A A +A