Cesty rudých vod

Obrázek uživatele Akumakirei
Úvodní poznámka: 

NEBODOVÉ.
Jiný čas, po, a stejní aktéři jako v Tříštící se svět.

Fandom: 
Drabble: 

Zachraňovat svět! Jako hrdinové, legendární esa, jako... bratříček a jeho obdivné pohledy, zatímco jej Vera chlácholivě hladila po vlasech, jasně, Benny, na nás čekaj; tušíce odpor v zasmušilé sestře, zavřeli by je, zkoumali jako nějaké -

*

Stála u prvního z řady klečících mužů; poslední pokus o uvědomění, co vůbec cítí při pohledu do jejich prázdných očí, ale...
máš stejné
Zvednuté ruce a prsty zvráceně snadno prošlé krkem - příliš měkkém, roztékajícím se želé. Byl bys hrdý, Benny, poprvé se snažím, ale nechráním svět, to tě jen mstím a čím krvavější ruce, tím víc se necítím, řekni, byla bych tvoje eso?

- jako stvůry.

Závěrečná poznámka: 

Snažila jsem se vymyslet něco jiného, než okamžitě se nabízející Kuroko (beznadějně), tak alespoň nebodově, když už spatláno :)

Komentáře

Obrázek uživatele Faob

jen co je pravda, posílám krkavce! (A zdvořile: nemělo by být "tušíce" /mn. číslo/, když pak "zavřeli by je..."?)

Obrázek uživatele Akumakirei

Děkuji za ptáčka! :) (Použila jsem "tušíc", protože jsem to pasovala na Veru a "zavřeli" už jsou myšlenkami sestry, ale asi je to špatně oddělené, nebo opravdu špatně, díky za upozornění :))

Obrázek uživatele kytka

Tohle už je regulerně děsivé! A přitom je mi jí líto. (Má mi jí být líto?)

Obrázek uživatele Akumakirei

Mělo, tak mě těší úspěch :) Záleží na člověku, ale asi částečně může (co udělala, je pořád hrozné), ona nikdy nechtěla proti ničemu vystoupit; jenže jí zabili bratra. A to neunesla.

-A A +A