Ten týden v březnu

Obrázek uživatele Karin Schecter
Fandom: 
Drabble: 

Další pozdrav, úsměv, další podání ruky. Duha, víly a jednorožci. Všechno se mu to míchalo před očima. Barvy i tváře. Ucítil pevný dotek dlaně na bedrech.
"Jsi v pořádku?" zeptal se Phil diskrétně. Byli pozvaní do YouTube Space, mluvit o svých kanálech a projektech. Seznámit se s pár lidmi.

Jen za nimi zaklaply dveře, Dan se málem sesunul na podlahu. Předstírat, že je v pořádku bylo vyčerpávající. Nechal Phila, aby ho dovedl do ložnice. To, když ho převlékal do pyžama a ukládal do postele, skoro nevnímal. Už mu bylo zase špatně od žaludku. Ještě, že na to nemusel být sám.

Závěrečná poznámka: 

Přibližně před rokem nám Dan Howell oznámil, že byl týden v březnu, kdy se něco stalo a že mu máme připomenout za pár měsíců, aby nám to vysvětlil. Nakonec se z "that week in March" prakticky stalo meme a hodně lidí ho otravovalo a vymýšlelo konspirační teorie (protože očividně nepoužívají mozek). Pak nám řekl, že si zapomněl dojít pro novej recept pro antidepresiva a musel vydržet týden bez nich a samozřejmě to byla noční můra, protože nebyl ještě připravený je vysadit.

Komentáře

Obrázek uživatele Lady Lestrade

Wow, to je hustý. A děkuji za vysvětlení, tomu to drabble dodává hloubku.

Obrázek uživatele gleti

znám, hodně nepříjemné

Obrázek uživatele Finde

na tváři lehký smích, hluboký v srdci žal

Obrázek uživatele Lee

To je hrozná představa, že člověka týden bez prášků takhle zničí.

-A A +A