Korespondenční dobročinný piknik

Obrázek uživatele sos

Nemohli jste se zúčastnit pražského Dobročinného pikniku, ale přitom toužíte po některé z minulých DMD odměn a zároveň chcete přispět na dobrou věc? Máte možnost se zúčastnit Korespondenčního dobročinného pikniku!

Jak na to?

1) Napište nám na sos.hp.ff@gmail.com o jaké odměny máte zájem a kolik chcete za jejich obdržení věnovat na SOS dětské vesničky (je stanovená jistá minimální částka, viz 4) a zda si je přejete zaslat doporučeně. My vám předměty zarezervujeme a dáme vědět, kolik bude stát poštovné na základě váhy předmětů a toho, zda si budete přát doporučenou zásilku.

2) Vámi přislíbenou částku plus poštovné zašlete na účet SOS dětské vesničky 120777711/0300 a nám zašlete potvrzení o tom, že jste tak učinili (potvrzení z e-bankingu, printscreen obrazovky apod.) a adresu, na niž vám máme předměty poslat. Následně vám je bez velkého otálení zašleme.
Poštovné zasíláte přímo SOS dětským vesničkám proto, že je jednodušší je uhradit z hotových peněz již vybraných na pikniku, než si je složitě přeposílat. Váš dar je proto navýšen o poštovné, které bude vyčerpáno z hotovosti.

3) Dobročinný korespondenční piknik probíhá do 31. 10. 2018 podle hesla „kdo dřív přijde, ten dřív mele“. Po ukončení bude na konto SOS dětských vesniček zaslána také hotovost vybraná na pikniku (snížená o poštovné korespondenčního pikniku). Odměny, které nebudou do tohoto dne rozeslány, budou uschovány pro další alotria.

4) Minimální příspěvek za odměny je stanoven takto:
taška 30 Kč
cokoliv jiného (lepíky, zápisník, nažehlovačka tank, odznaky) 20 Kč
Hrnek je z přepravy poštou vyloučen.
Máte-li o něj velký zájem, zarezervujte si jej podobně jako jiné předměty. Musíte být ovšem schopni si jej v dohledné době aktivně a osobně vyzvednout v Praze. Minimální příspěvek za hrnek je 50 Kč. Jiné předměty v rámci této akce osobně předávat nebudeme.

Podobu nabízených předmětů najdete zde.
Aktuálně jsou k dispozici všechny kromě zápisníčku 2010 „Svět se vejde do sta slov“, tašky 2011 „ideální rychlost“ a lepíků 2017, některé ovšem už jen ve velmi malém množství.

Komentáře

Mail nefunguje. Už 4 dny se ho snažím poslat.

-A A +A