2 - V temnotě

Fandom: 
Povídka: 
Úvodní poznámka: 

Pozor, vulgární výrazy a násilné scény, není vhodné pro děti.

Kapitola: 

"Ta arogantní namyšlená děvka mě už nebude srát!" zavrčel Edward Alwarez a praštil otevřenou dlaní do bezpečnostního skla.
"Kapitáne," hlesla jeho důstojnice s výčitkou a lehkým podtónem starostí. Mohla si to dovolit, byla pravou rukou jeho otce už v době, kdy začal budovat vesmírnou stanici, jejíž světla zářila v temnotě za vyhlídkovým sklem. Vlastně mu byla víc matkou než otrokyně, která ho porodila.
Alwarez se na ni vztekle otočil, ale pak si povzdechl a pokrčil rameny: "Však pár dní s Kobou ji donutí chovat se rozumně."

Novinky z galaktické sítě se dostávali do Port Royal jen pomalu, ale dokonce i Koba žijící v chodbách vytasených pod povrchem planetky poznal tvář Elain Ericssonové, dědičky těžařského impéria, moderátorky, účastnice reality šou, průměrné zpěvačky a přední příslušnice mezihvězdného zábavního průmyslu.
Byla špinavá a útrapy posledních dnů se jí vepsaly do tváře, ale to snad jenom zdůraznilo její ostré aristokratické rysy a zářivě modré oči, díky kterým ji bezpečně poznají miliardy diváků slabomyslných videopořadů, ale i všichni ostatní obyvatelé osídlených světů, pokud tedy nežijí v naprosté izolaci.
Koba ji praštil obuškem do žaludku, až se celá zkroutila a vykřikla bolestí.
"Mlč, nebo si tě podám pořádně, celebrito!" zasyčel.
Když zavíral dveře cely, slyšel už jen tiché vzlykání.

Kapitán Alwarez, velitel několika pirátských plavidel a vládce největší pirátské základny ve vesmíru, hleděl na hvězdy a přemýšlel o budoucnosti. Všechna ta námaha se zajetím Elain Ericssonové mu už brzy pomůže k takovému bohatství a slávě, že zastíní i jméno svého otce.
Hleděl na hvězdy a představoval si, jak jim vládne.
Z temnoty vesmíru ale odpovídal zlověstný pohled, o jehož existenci neměl ani tušení.

Komentáře

Obrázek uživatele Killman

Dobře se to rozvíjí.

Obrázek uživatele Tenny

Oh, tak tohle je drsný! Ale je mi vesmírné Paris Hilton líto... Zajímalo by mě co z toho bude, tučné výkupné? Vesmírná bitva? No uvidíme. :D

-A A +A