2. část

Obrázek uživatele L.P.Hans
Fandom: 
Povídka: 
Úvodní poznámka: 

Inspirováno dílem Jiřího Kulhánka. Nevhodné pro děti a mladistvé. Obsahuje násilí a krev.

Kapitola: 

Když mu sundával pouta, vězeň byl vláčný jako pytel mouky. Koba se křivě usmál a rozmáchl se sekáčkem. Místností se ozval zvuk drcených kostí a utlumený výkřik. Sekáček dopadl znova a to křikloun už jen zachroptěl. Na zem s cinkáním dopadl kus bronzového řetězu a vězeň omdlel.
Ve skříňce v rohu místnosti měl Koba letlampu. Nepoužíval ji tak často, protože mu málokdy dovolili to co dnes, ale vždy ji měl po ruce připravenou k použití. Teď ji vytáhl, aby vězni opálil pahýl ruky. Když se však sklonil nad bezvládné tělo, něco nebylo v pořádku. Rána už skoro nekrvácela a předtím bolestí přerývaný dech byl pomalý ale plynulý. Natáhl se, aby dvěma prsty změřil tep.
Odnikud se vymrštila vězňova levačka a sevřela mu ruku jako do svěráku. Kde dřív byla vláčnost rosolu, tam se zničehonic objevila síla z oceli. Kobovi zlověstně zapraskalo v zápěstí. Vězeň jím smýkl na zem takovou silou, až mu vykloubil ruku v rameni. Koba vyjekl bolestí. Matně ještě zaregistroval, že ho vězeň pustil, a pak jen zahlédnul svištící sekáček.

Komentáře

Obrázek uživatele Aries

vida :-)

Obrázek uživatele Killman

Jsem zvědav, co je vězeň zač :)

-A A +A