6 - Kobův smolný den

Fandom: 
Povídka: 
Úvodní poznámka: 

Pozor, vulgární výrazy a násilné scény, není vhodné pro děti.

Kapitola: 

"Dnes je váš šťastný den, slečno Ericssonová."
Surovec z Alwarezovi osobní stráže ji vyvlékl na chodbu věznice a pustil jí na zem. Elain se na něj při jeho slovech podívala, věděla, že si všiml utrpení a strachu v jejích očích. Nenáviděla se za to, že mu byla za jeho slova a vlídný i když přezíravý úsměv vděčná. Koutkem oka viděla Kobu, jak stojí vedle svého šéfa a zle se šklebí, ale donutila se hledět pirátskému kapitánovy do očí.
"Omlouvám se za způsobené nepohodlí, ale doufám, že teď zcela chápete, že tady hrajeme podle jiných pravidel, než na jaká jste možná zvyklá. Všechno, co po vás chci, je natočení dalšího videa, to je všechno. Za to vám nabízím mnohem lepší ubytování i zacházení. Pokud nesouhlasíte," odmlčel se a pokrčil rameny, "tak zůstanete v péči tady Koby, jistě se o vás bude rád nadále starat."
Alwarez s úšklebkem sledoval její reakci, jak se vyděšeně podívala na Kobu, pak vytáhl jediným pohybem pistoli a střelil Kobu do hlavy.
Podzemní chodbou zaduněl výstřel, Kobův mozek se rozstříkl po stěně a jeho bezhlavé tělo spadlo na zem. Elain se lekla a uskočila dozadu. Narazila přitom do strážce, který se uchechtl a přitiskl se k ní. Jednu ruku jí položil na zadek.
S odporem se od něho odtáhla.
Alwarez k ní přiskočil, bolestivě jí chytil za paži a smýkl jí dovnitř cely, až upadla na kamennou podlahu.
"Do rána si to rozmyslete," řekl jí, zatímco zamykal dveře cely, "pošlu za vámi holku co vás dovede do vašeho nového pokoje, abyste se připravila na natáčení. Pokud ne, no, tady Kevin se o vás jistě rád postará, místo Koby."

-A A +A