Dráteničky

Obrázek uživatele Karin Schecter

Tento fandom jsem vytvořila už v roce 2014 pod starou přezdívkou, ale píši na něj jen příležitostně. Příběh se odehrává na letním táboře, který je zcela smyšlený, avšak inspirovaný mými vlastními zkušenosti z letních táborů. Stejně tak název fandomu je odvozen od místa, které se vyskytuje poblíž prvního tábora, na který jsem kdy jezdila (ale lokace tábora z fandomu je neurčitá).
Příběh není lineární a jednotlivá drabble na sebe nenavazují, jsou to spíše jen střípky toho, co se to léto odehrálo. Časově se fandom vejde do jedněch letních prázdnin, ale tábor má pět turnusů, tudíž zmíněné oddíly se občas mění.

Petr: Táborový nováček, na tábory nejezdil ani jako dítě a nemá skoro žádnou dosavadní praxi s dětmi. Místo vedoucího získal hlavně proto, že studuje peďák. Doma má přítelkyni, se kterou je v kontaktu prakticky denně. S Markem si okamžitě padne do oka a stanou se z nich kámoši (a tak dále ;)).

Marek: Táborový mazák. Jezdí na ten stejný tábor už od devíti let a teď už dospěl a povýšil na vedoucího. Je velmi otevřený ohledně toho, že je gay a Petra s tím ze začátku dost šokuje. Přítele nemá, ale Petr se mu líbí už od začátku. Ví ale, že má přítelkyni a proto se alespoň ze začátku snaží držet zpátky.

Andrea: Petrova přítelkyně. Je o pár let starší než Petr a už pracuje na plný úvazek, proto nemohla jet s Petrem na tábor (i když chtěla). Petrovi důvěřuje a proto nemá problém s tím, aby na dva měsíce odjel. Během léta se však přihodí něco, co její svět převrátí naruby (a tím nemyslím jen to, co se stane mezi Petrem a Markem).

Příležitostně se v drabblatech vyskytují i další postavy. Převážně jsou to děti z jejich oddílů a další vedoucí.

Fandom: 
-A A +A