Improvizace

Úvodní poznámka: 

Nějak mám pocit, že témata k drabblům se snaží kopírovat můj život, protože zmatky, to je teď moje. Mám pocit, že má hlava se nachází až někde u protinožců. Drabble obsahuje jedno slovo, které teď nevím, jak odborně nazvat, prostě je takové ani ne sprosté, jako společensky neslušné :-D.

Drabble: 

Matky se vyznačují tím, že zvládnou víc věcí najednou, mají přehled nejen o svých záležitostech, ale také, kde děti (a manžel) najdou to, co zrovna teď nevidí, ač to zcela jistě je přímo před jejich očima.

Překvapivě i ony mají své dny. Nutno podotknout, že za to většinou může nevyspání v noci způsobena potomky (rostou zuby, noční můry, dítě potřebuje čůrat). Potom v domácnosti, ale hlavně venku přichází zmatky.

Třeba přijde včas k doktorovi, jenže v jiný den, náhradní oblečení nechá doma a dítě se celé zmáchá nebo zapomene plenku a dítě je posrané až za ušima. Improvizace nade vše.

Komentáře

Obrázek uživatele Albia

jaká to klasika. můj oblíbený zmatený trik je vyrazit do obchodu, udělat super mega velký nákup co přetéká z košíku, vyskládat vše na pás a pak zjistit, že nemám peněženku. :D

Sympatická jiskra humorného nadlhledu :)

Obrázek uživatele Arenga

dokud nestrkáš kompost do lednice a nesnažíš si odemknout autobus, je to cajk ;-)

-A A +A