Deset dubnových střípků

Obrázek uživatele Eillen
Drabble: 

1) Začínám tím, co mi udělalo největší radost. Když se objevilo komixové téma, doufala jsem, že se opět ukáží. A Polda a Polda nezklamali.

2) Básnění je pro mě věda. Proto smekám před každým, kdo umí napsat krásnou báseň. Nebo Ódu. A jsem snad vina od Avevy je nádherné dílo.

3) Na krásném modrém Dunaji narazíte na kousky krásné a romantické, ale i smutné. A na jeden takový jen tak nezapomenu. Beatrix mi přišla vždy tvrdá, rázná žena. Teď už trochu chápu proč má někdy Chmurné úsměvy

4) Neustále říkám, že draci existují a lidé se jen špatně dívají. A díky mamut vím, že to je tím, že nemají ta správná Sklíčka

5) Příběhy od Aries mě vždy dokáží vtáhnout do děje. Tentokrát mě nejvíc oslovil tento kousek. Nechtěla bych být v jejich kůži. Taková Kletba je něco opravdu hrozného.

6) Samozřejmě nesmí chybět Bilkis a její Křivdy. Opět svým psaním dokázala nemožné. Je tu krásně vidět, co se může stát, když se člověk cítí Sám.

7) Milujete, když se najednou po dlouhých dnech rozprší? Chce se vám tančit mezi kapkami deště? Pak i vás určitě osloví kousek od striggy a rádi se podíváte Na všechny krásy světa.

8) Připravte si šálek čaje a vstupte do Chalupy na venkově, kde vás uvítá Arenga. A z chaloupky je to jen krůček k dalším úžasným kouskům.

9) Pojďme s Profesorem vstoupit na jeden Den tam, kde kostry tančí. Rozhodně nebudete litovat.

10) A zbývá poslední kousek od Lomeril, které se podařilo popsat přátelství Ryka, Samuela a Camilly. Škoda jen, že jim nikdo neřekl, že byli Nenápadní jak sáňky v létě... Ale tak chybami se člověk učí a později na dvoře už si na ně opravdu nikdo nepřišel.

Komentáře

Obrázek uživatele Aries

Já prosím děkuji a zároveń hlásím, že A jsem snad vinna odkazuje na Poldy

Obrázek uživatele Eillen

Děkuji za upozornění. Už by to mělo být snad v pořádku

Obrázek uživatele Aries

Jo, už je to OK

Obrázek uživatele mamut

Jsem poctěna a potěšena, že nejsem jediná, kdo vidí mávnutí dračích křídel :)
Díky :)

Obrázek uživatele Eillen

Ono je možná dobře, že je vidí jen pár lidí. Takhle mají klid a mohou si létat oblohou, jak se jim zlíbí.

Obrázek uživatele Polda a Polda

Tvá radost nad naším zjevením nás velice těší :o)

Obrázek uživatele Eillen

Budu doufat, že sw setkáme i za rok. Nemusí to být denně. Ale jednou nebo dvakrát by potěšilo.

Obrázek uživatele Arenga

děkuji moc za zařazení, moc mne to potešilo

Obrázek uživatele Eillen

Není vůbec zač. Mrzí mě, že nestíhám dávat komentáře. Zvláště když si to ta díla opravdu zaslouží.

Obrázek uživatele Ancient Coffee

Děkuji ti moc za zařazení Beatrix a za usilovné čtení :). Snažila jsem se jí letos dodat nějakou životnost a doufám, že se to aspoň trochu povedlo.

Obrázek uživatele Eillen

Letos to trochu kulhalo s komentáři ale četla jsem poctivě. A Beatrix opravdu najednou působí jinak... Už se do ní dokážu vcítit.

-A A +A