Ta svatba prostě bude!

Obrázek uživatele Eillen
Úvodní poznámka: 

NESOUTĚŽNÍ

Drabble: 

Všechno to začalo loni, kdy jsem byla požádána o ruku. No dobře, nestihl nic říct a prstýnek jsem mu vzala dřív, než změní názor...

Pomalu už se blížila doba, kdy budu moc Larimovi říct ano. A přišla pandemie…
Dneska to šlo do kopru úplně. Nouzový stav prodloužen do konce měsíce. Takže nám to v tom dubnu nevyjde.

Máme ale skvělé kamarády, kteří nám poslali trefný vtip, že se nám celý vesmír snaží dát druhou šanci na rozmyšlenou. A víš co, vesmíre? My to rušit nechceme!

Takže jak to půjde, svatba bude. A ta data na prstýnku si holt necháme opravit.

Závěrečná poznámka: 

Doma už si děláme legraci, že je svatba prokletá. V den zásnub vyhořel Notre-Dame. Blíží se svatba a svět je v pandemii. Copak se stane, až se rozhodneme založit rodinu? ...

Jinak, teď už to beru v klidu. Ani jsem nečekala, že by to mohlo vyjít (byť jsem stále doufala ve výjimky u sňatku na radnici jen se svědky). Ale stejně mě to ten den bude děsně štvát. Ale ten vztek zadupu do plovoucí podlahy svými novými bílými lodičkami!

Komentáře

Tohle nám vážně pořádně rozvrátilo životy. Ale na vás si ta mrcha epidemie nepřijde. Ten den přijde a ne že ne!

Obrázek uživatele Eillen

Já si díky tomu potvrdila, že je to ten správný chlap. Místo aby říkal, že to odložíme na jindy, snaží se zařídit, aby nás oddali co nejdřív. A až bude po všem, uspořádáme velkou rodinnou oslavu.

Obrázek uživatele kytka

A jéje!
Však ono to nakonec vyjde!

Obrázek uživatele Eillen

Jednoho krásného dne určitě. A určitě bude krásný. Protože ten den bude dokonalý i kdyby byla vánice v květnu.

Obrázek uživatele Arenga

Hele, co vám brání si to ten den prostě oslavit soukromě, ve dvou, doma se vším všudy - a pak to na tu radnici prostě dojít podepsat, jakmile to půjde :-). Svatba je stejně o tom, že si svůj manželský slib vymění ti dva, to je to nejdůležitější, důležitější než úředník, hosté a tak. Ostatně, možná je to bez těch hostů někdy i lepší :-D

A osobně si myslím, že zákaz svateb je blbost, pokud by tam skutečně byli jen snoubenci, oddávající a svědci (jedním z nich klidně může být matrikářka) a dodržovali povinné rozestupy, tak kde by byl problém? Navíc by oddávající mohl být za plexisklem :-D

Obrázek uživatele Eillen

Však on to Larim netuší, ale takový je plán. Kamarádky prý udělají Skypovou svatbu :D Oddají nás a pak to prej jen někdy dojdeme podepsat na úřad :D

Obrázek uživatele Arenga

super!
myslím, že to nakonec bude strašně bezva a budete z toho možná mít lepší zážitky, než kdyby tohle všechno nebylo :-)

Obrázek uživatele Eillen

Prostě tomu introvertovi ta svatba bez lidí okolo vyjde :D

Obrázek uživatele KattyV

Já se s dovolením pod toto podepíšu. Z pohledu dlouholetého spokojeného manželství považuju samotnou svatbu vlastně za nedůležitou. Myslím tím davy příbuzných a přátel, protože je to opravdu hlavně věc vás dvou. Vy si chcete říct své ano a klidně to udělejte tak, jak navrhuje Arenga.

Obrázek uživatele Eillen

Nás mělo být "jen" do dvaceti. Po obřadu si dát oběd a konec. Takže ano, trošičku líto to člověku je. Ale jsem ráda, že nejsem ten typ, co chtěl mít mega svatbu pro stovky přátel. Myslím, že ti musí být v současnou dobu hodně zklamaní.

Obrázek uživatele Wendyses

Soucítím, máme taky nový termín. I když nám už dopředu volali, jestli tam to datum chceme, že ho zdarma dodělají později, kdyby něco. Tak aspoň tohle.
Akorát ty rádoby vtipy o druhé šanci a podobně mi už začínají lézt krkem. :D

Obrázek uživatele Eillen

Nám to přišlo jen od dvou dobrých kamarádů a pobavilo to. Spíš v práci mi vadí ty smutné pohledy a litování jaká jsem chudinka, že mi to nevychází a že už to nebude ono... Radši tisíc blbých vtipů.

Obrázek uživatele Chrudoš Brkoslav Štýřický

Aha, už je mi to jasné. Když jste si na prstýnky nechali vyrýt datum svatby, tak just nastala mimořádnost, která vám to komplikuje. To já kdysi před naší svatbou rytí data zavrhl, máme tam se ženou jen vzájemně svá jména. Z principu jsem nechtěl pokoušet osud, který by nám připravil nějakou příčinu, pro kterou je nutné svatbu odložit.
A díkybohu nic takového nenastalo.
Jinak vám oběma samozřejmě přeji, abyste to úspěšně dotáhli do realizace svatby takové, jakou si přejete.

Obrázek uživatele Eillen

Jo, to je tak, když si člověk nedá říct a prostě to tam musí mít :-) A to si Larim dělal legraci, že tam nechce mít mé jméno. Že prstýnek je jeho a chce tam jen své jméno :-)
Ale tak zase budeme mít vtipnou historku k vyprávění na rodinných setkáních :-)

Obrázek uživatele Killman

To je tedy blbá situace, ale snad se najde nový termín, který bude vyhovovat.

Obrázek uživatele Eillen

Vyhovovat bude jakýkoliv termín. Datum na prstýnku se buď změní a nebo - což se mi teď začíná zdát jako lepší nápad - úplně nechá odstranit a vážně tam budou jen ta naše jména.

Obrázek uživatele zirafice

Tak držím palce

Obrázek uživatele Eillen

Díky. Nakonec to vyšlo. Od včera jsem paní Larimová :D

Obrázek uživatele Chrudoš Brkoslav Štýřický

Upřímně gratuluji, paní Larimová!

Obrázek uživatele kytka

Taky blahopřeji oběma!

Obrázek uživatele Arenga

super! veliká gratulace

Obrázek uživatele zirafice

Tak to gratuluji a ať se vám daří.

-A A +A