Prémie pro Anděla strážného

Fandom: 
Drabble: 

Je to povznášející pocit překonat sama sebe a vyšplhat až nahoru k ledovci! Odměnou je ochutnávka pravé ledovcové vody zcela zdarma a krásný výhled do kraje. Povznášející pocit mě neopouští ani při cestě dolů.
Vznáším se ovšem jen chvíli. Au! Sakra, to bolí! Já mám snad ulomené koleno, bleskne mi hlavou, když se mi pravá bota zachytne o kámen a já letím bokem dolů. Jak je bota zakleslá, noha zůstává nahoře, zatímco koleno se vyvrací do strany, dokud se nezarazí o šutr. Průser! Dá se se sádrou řídit?
Zlomené to nebylo. A za výstup až ke Svartisenu ten držkopád stál.

Komentáře

Obrázek uživatele Tora

Au, to mi připomíná můj držkopád na lyžích, hluboký mokrý sníh a malé dítě co na poslední chvíli změnilo směr. Já ho taky změnila, ale ten mokrý sníh měl jiné mínění a zas tak jsem to na lyžích neuměla. O jé.

Au, to muselo bolet

Obrázek uživatele Faob

Ze života? Tos měla teda, holka, kliku, úplně se mi sevřel žaludek, jeden je ze všech možných hororů zvyklý na ledacos, ale takhle přesný popis konkrétního úrazu (měl jsem něco podobného s kotníkem, který tak nějak byl mimo kloub...) ho úplně vykolejí!

Jo, ze života, bylo to loni 12. června. Kliku jsem měla a nejen na tom Svartisenu. :-)

https://www.facebook.com/pg/Trabantem-za-Pol%C3%A1rn%C3%AD-kruh-45127007...

Tak tohle bolí už jenom číst, teda ještěže to dopadlo dobře. Ale zvláštní, na Svartissen vůbec nemám takhle dramatické vzpomínky, holt stane se...

Díky!

Obrázek uživatele strigga

Až se mi při čtení udělalo lehce nevolno :) uf, aspoň že zlomený to nebylo, ale i tak! Ale úplně chápu, že za ten ledovec to stálo :)

Mně se tehdy taky udělalo docela nevolno, ale byl to jen šok. Prostě jsem to vydýchala.
Ale v TEN moment mi teda fakt do zpěvu silně nebylo :-)
Díky!

Obrázek uživatele KattyV

Jau, tohle byl zatraceně živý popis. Úplně mě to zabolelo.

Díky!!!

-A A +A