Síla sugesce

Obrázek uživatele Kleio
Úvodní poznámka: 

Taková drobná jednohubka na cestě za princeznou. Jakou asi kamenožrouti drží dietu? Velmi volně navazuje na tenhle kousek.

Drabble: 

"Hmmmm, chutný kvarcit, jemně zrnitý a středně tvrdý... hmmmm..." mručel labužnicky Pjernarkrach a přivíral spokojeně oči.
"Co to dělá?" Rytíř Hynrek byl sice rád, že kamenožrout klestí cestu zkamenělým lesem Wodgabay, ale jeho počínání úplně nerozuměl.
"Hmmmm, středně zrnitý travertin."
"Řekl bych, jestli se do toho smím vložit," vložil se Ukuk, "že si namlouvá své oblíbené chutě. Tento les, jak vidíš, vznešený pane, netvoří kameny, nýbrž stromy zkamenělé. To je pro kamenožrouty stejné jako pro vás..." Zarazil se. Co on vlastně věděl o rytířích a jejich oblíbených a neoblíbených pochoutkách? Podrbal se za kloboukem.
"Jako vařená zelenina?" zakřenil se rytíř.

Závěrečná poznámka: 

Počítadlo říká 99, ale "-li" počítám jako samostatné slovo. Pokud tomu tak není, opravím.

Komentáře

Obrázek uživatele strigga

Teda, já bych radši tu zeleninu než středně zrnitý travertin, ale taky nejsem kamenožrout, žejo. :D To je stejně skvělý, jak na to každý téma tak pohodově napasuješ :)

Obrázek uživatele Kleio

Taky se tam pořád prd děje, ale na osvobození princezny je pořád ještě půlka dubna. :D

Obrázek uživatele Zuzka

představila jsem si z nějakýho důvodu vařenou petržel a brrrr...!

Obrázek uživatele Kleio

Teď jsem priprvavovala muži řepu a obdivuju kamenožrouta o dost víc, protože nic na světě by z toho v mé hlavě neudělalo... no treba steak. :D
*brrr*

Obrázek uživatele Faob

Perfektně podáno, když už jsem se ztrácel, dokonalé přirovnání mi zcela osvětlilo Kamenožroutovo počínání! Dobře Ty, dobře si vedeš čtenáře!

Obrázek uživatele Nathanel

To je dobrá taktika. To někdy použiju, až budou donucen požívat květák na mozeček nebo lečo. Ale ten urugayský angus z toho asi stejně nevykřešu.

Obrázek uživatele Kleio

Tak to fakt nevím, která ti bude vařit, protože ani jedno z těch jídel mi nesmí přes práh!

-li se jako zvláštní slovo nepočítá. Pokud za drabble chceš dostat bod, oprav ho a potom, prosím, pošli odkaz na opravené drabble na mail kontrolori.drabblu@gmail.com. Do předmětu zprávy prosím uveď: Oprava tématu č. 13.

Obrázek uživatele Kleio

Mělo by, protože to slovo je, ale opravím ho. :D

-A A +A