Lepší než Thrawn

Úvodní poznámka: 

Podfandom Já a kloni

Fandom: 
Drabble: 

O kulturním rozhledu klonů nebylo pochyb. Díla světů známých i neznámých, památky literární, architektonické i jinak umělecké včetně oborů speciálních. Trávení času při přeletech mezi misemi bylo nasnadě. Jídelna se měnila v obrazárnu nebo v ní defilovaly stavby či podobně.
Z kajut se neslo jímavé zamyšlení, obdiv nebo tiché vytržení. Jen hudba ne. Zůstávala ve sluchátkách, zavřená co drahý poklad jednotlivců.
"Mě vždycky udiví, jak stejný máme vkus. Někdy mám pocit, že jsme jeden a tentýž," řekla Gwen a stulila se do Mimasova náručí.
Ten se usmál a zmáčkl 'play'. Kajutou se rozezněla Bachova Toccata a Fuga v D min.

Komentáře

Obrázek uživatele Champbacca

Tak hlavně nemačkat shuffle, to by kajuta mohla začít rezonovat něčím, co je sice nově kánon a za mě boží, ale z trochu jiného soudku :D

To je bžoí! Tak u nás shuffle neexistuje, ale existuje ultimativní mix. A tam bude oboje. A taky Enigma, Metallica, Ennio Morricone, gregoriánské chorály a japonský pop-rock :)

Obrázek uživatele Champbacca

Tak v tom případě si dovolím doporučit ještě Ding Dong Dugs, Sto opic a v budoucnu HMF, ty jsou teda kanonické jenom u nás (a k dohledání na Wyrrgypedii, na přidávání přímejch linků jsem línej), ale stylem to je dost podobné.
A možná i Venatoranku.

Dík, já zas na oplátku Heilung a Wardruna, To by dokonce mohlo být blízké tvé ikonce :D

Obrázek uživatele Champbacca

Znám, ale osvěžím si je, dík :)

Obrázek uživatele Faob

Krásné, splynutí uší (hudebního vkusu!) bývá dobrou základnou pro splynutí duší!

Obrázek uživatele Terda

Krásné.

Obrázek uživatele Zuzka

awwwwwwww!!!
A kluci jsou až nějak podezřele vzorný a samovzdělávací :) Ale líbilo by se mi tam s nima, takhle studijně.

Jsou hlavně strašně zvědaví! Naštěstí jim nemusím vysvětlovat fyziku, páč tu uměj líp než já... vlastně jediný, co jim musím vysvětlovat je Síla, což se vysvětluje stylem 'protože Síla', takže dobrý. :)

-A A +A