Bílá skořice

Obrázek uživatele Kitsune's Sun
Fandom: 
Drabble: 

Prodíral se pestrobarevným světem zvuků a vůní. Na souku v úzkých uličkách prodávali všechno možné i nemožné. Na mísách se dávalo na odiv krásně velké a šťavnaté mango, pomeranče, fíky a datle. Nahoře visely v trsech banány. Na jiných stolech byly naskládány pyramidy baklav a koláče kunafeh. Vedle oblečení lákaly hory mandlí a pistácií.

Avšak jeho nezajímaly ani tepané věci, kolem kterých bez povšimnutí prošel, ani ho neupoutalo opojné volání koření, které se hlásilo o jeho přízeň v podobě šafránu, hřebíčku a skořice. Sledoval ženskou postavu oděnou v lehkou bílou tuniku kráčející před ním. Znenadání zahnula do postranní temné uličky.

Komentáře

Obrázek uživatele Aries

úžasná atmosféra

Obrázek uživatele Faob

Ano, přesně, tak nějak asociuji téma "trh", spousta lidí a vůní a nabídek, ale jeden potřebuje neztratit z dohledu sledovaného! Okamžitě si díky Tvému barvitému drabbleti vybavuji scénu z Dobyvatelů ztracené archy...!

Obrázek uživatele wandrika

Bude to mať niekedy pokračovanie? Je to krásne!

Obrázek uživatele Esti Vera

Krásné, ta atmosféra je tam fakt úžasná :)

Obrázek uživatele Rya

To se mi líbí! :-)

Obrázek uživatele Kitsune's Sun

Děkuji za úžasné komentáře. Jsem rád, že se líbilo. Drabblování se chýlí se konci, takže zakončit to něčím, co se dobře četlo, tak je pro mě potěšením.

-A A +A