19. Kdo jsem?

Obrázek uživatele Killman
Fandom: 
Povídka: 
Kapitola: 

Pročítání životů lidí kolem mi připomnělo, jak málo toho vím o sobě. Myslím o svém minulém životě, o své "pravé" identitě nebo jak to mám nazývat.
Mohl bych zkusit...
Ne, v mozku to není. Něco mi říká, že existuje postup jak jít hlouběji, ale zároveň vím, že by to bylo nebezpečné.
Jak o tom přemýšlím, tak z té nejistoty na mne de trochu strach. Kdo ví co v mé minulosti leží? Jdou po mě nějací nepřátelé anebo jsem jen paranoidní?
Inu jaké jsou jiné možnosti jak něco zjistit. Jsou tu astrální sféry. Dostatečně schopný theurg by se našel i v Brothě. I kdyby se mi však podařilo nějak dojednat jeho služby, ani na sféry není stopro spoleh, natož na theurgy v případě možné život ohrožující informace. Nějak se mi vůbec nechce rozšiřovat okruh (kam spadám jen já sám) osob, které znají mé tajemství.
Možná existují i jiné magické postupy, jak něco zjistit. Rozhodně to nebude nic triviálního. Vyžadovalo by to sehnat nějakou vhodnou literaturu. Něco, co ani v městské knihovně k běžnému zapůjčení nemají. To nebude snadné, ale ono by mi celkově prospělo oprášit své znalosti v tomto oboru, o kterém, sám jsem tím překvapen, očividně něco vím.
Nejdříve se na to ale pořádně vyspím.

Komentáře

Obrázek uživatele Lomeril

Hmmm, takže on taky neví? Zajímavé...

Obrázek uživatele Killman

je to tak.

Obrázek uživatele gleti

to je k vzteku, chápu, že se cítí nesvůj.

Obrázek uživatele Killman

jo jo.

-A A +A