Jsem tvůj kovboj v bílém plášti

Obrázek uživatele Kleio
Fandom: 
Úvodní poznámka: 

Drahý Owsi, krásné Vánoce. A děkuju ti za tvé přání, které ve mně probudilo nostalgii a touhu sáhnout po pairingu, který se v mé mysli už dlouho neobjevil. Užij si Gregoryho a Jamese, i když se předem omlouvám, je to melancholické.
Kdesi na Aljašce pár měsíců po poslední epizodě...

Drabble: 

"Zatrecenej bílej sajrajt," zahudral Gregory a setřásl ze sebe sníh. Kalendář možná tvrdil, že je polovina října, ale Aljaška měla na počasí dost svérázné názory. Naštěstí měla tahle díra krb.
Krb, v němž plápolal oheň a u něhož hlasitě chrápal James zabalený do nejkýčovitější deky pod sluncem. Greg při pohledu na něj roztál jako ty zbytky sněhu, co před chvíli setřepal z bot. Potichu přisedl, vsunul se pod Jamesonovu paži a vychutnával si chvíli blaženého souznění.
***
"Neseš drogy?" ozvalo se o něco později rozespale nad jeho hlavou.
"Jsem přece tvůj hodnej kovboj, ne?" usmál se Greg a zachrastil krabičkou s vicodinem. "Navíc měli v místní sámošce vaječňák a strejda House nám jeden pořídil."
Wilson chtěl něco namítat, ale trochu se mu točila hlava a navíc, žijeme jenom jednou. V jeho případě se to jednou povážlivě krátilo.
***
Zachumlaní leželi pod teplou přikrývkou a střešním oknem sledovali obrazce, které na něm stihl vykouzlit mráz.
"Jako Vánoce, co?" porušil James zadýchané ticho.
"Mhm," zafuněl Greg. Potlačil trudomyslnost a jen si vychutnával vůni Jamesova zpoceného těla.
***
"Prý jaro," zahuhlal James a přitisknul se pevněji na Gregoryho záda. Wilsonova motorka už skončila prodaná v místním bazaru, sám jet nedokázal. Ale tenhle způsob cestování mu vlastně vyhovoval.

Závěrečná poznámka: 

Double drabble, taky drabble. :D

Komentáře

Obrázek uživatele Owes

To vypadá, že jsem byl loni přece jen hodný. :D Mockrát děkuji za tenhle double drabble. Vykouzlil mi na rtech úsměv. Jako kdo by si nepřál k Vánocům tajícího House! <3

Obrázek uživatele Kleio

Jsi úžasně hodný a zasloužíš si spoustu Housů. Navíc jsi mi odpustil chybějící slovo a to může jenom hodný člověk. ^_^

Obrázek uživatele Owes

Máš pravdu, odpustil jsem ti ho rád, protože jsem zaprvé odpouštějící typ a zadruhé jsem si byl jist, že si to po sobě určitě ještě přečteš a opravíš, poněvadž jsi v tomto ohledu velmi kompetentní. ;) A stejně, něžné a úžasně sněžné pozadí drabblu tu mezeru po chybějícím slovu dokonale překryje.

Obrázek uživatele bedrníka

takže jsem před čtením nevěděla, jak končí ta poslední, možná o to víc mě tvoje letmo, ale precizně načrtnuté obrazy z pokračování jejich života zasáhly. Už to čtu potřetí a jsem čím dál melancholičtější, ale v dobrém slova smyslu. :) Krásná práce.

Obrázek uživatele Evangelista biolog

Rozesmutnilo mě to, to se musí nechat, ale je to krásné.

-A A +A