Hádanka

Obrázek uživatele Urrsari
Drabble: 

Odkedy sa pamätám, sedel mi na ramene ošumelo vyzerajúci havran a šepkal mi do ucha nezmysly. Pes z tieňa sa za mnou vliekol na chromých nohách a fúzy prašivého potkana ma šteklili na ústach. Neviditeľné kone ma kopali do hrude a brucha, a smiech hyen ma prebúdzal do tichých a nehybných nocí, a inokedy pohľad svietiacich očí neotpierov, ktoré sa plazili na strope mojej izby. Červy si vyryli cestičky mojou kožou a pod ňou. Slon spočinul na mojich ramenách, nahnevané rosomáky na mne hodujú. Líšky ma pochovávajú v smradľavých norách. Motýľ z dymu rozprestrel krídla cez moje oči.
Kto som?

Závěrečná poznámka: 

Len taká sranda.

Komentáře

Obrázek uživatele Aries

ale to je pěkně hororový

Obrázek uživatele tif.eret

to je.

Obrázek uživatele Tora

Huh. Strašidelný.

Obrázek uživatele Faob

Ježto je "všechno jinak", bude v tom nějaký háček, ale já jsem od koní, byť neviditelných, kopajících do břicha soudil na skálu, kopec... Každopádně velmi působivě a lexikálně nápaditě popsáno!

Obrázek uživatele Skřítě

Zní to opravdu lehce hororově, ale zároveň tklivě a čtivě ;-) takže za mě palec nahoru. První mě napadla hlína, ale ta mi tam neseděla u všeho, pak strom a snad ta skála co tu zazněla... Netuším, ale je to moc hezká povídka a připomíná mi nevím proč Lvího krále...

-A A +A