Poděkování (nejen) tetám betám

Obrázek uživatele mila_jj
Drabble: 

Musím moc poděkovat tetám betám, které mi trpělivě četly a betovaly moje drabble. Bez nich by mé texty byly daleko méně srozumitelné.

A protože jich je právě pět, uvedu u každé dvě drabble, která mne mimořádně potěšila. Vezmu to podle abecedy:

Arenga psala dva fandomy. Čajový cyklus je velmi půvabné vyprávění s prvorepublikovým a magickým nádechem. Vybírám například Ještě kousek rozhovoru nad cestopisem. U Starmelu nás autorka napínala jak malé gatě, cože je to ten keriakt - a hlavně, jak to všechno dopadne. Takže vysvětlení je například tady: protože tento svět o polární kraje ani nezavadí, zajímalo mne, jak se popasuje s tučňákem. A hle, povedlo se! Druhá návštěva u knihaře

Regi přizvala k DMD dva spoluautory, Hagrida z HP a Indy, borderkolii. Od Hagrida se mi líbilo všechno, takže sáhnu namátkou a vyberu (hlavně kvůli jeho tatínkovi) Kam si chodí Hagrid pro radu. Indy kouzelně vysvětlila, jak je to s tetováním v drabbli Hlavolam.

Tora nás dobře naladí fandomem Hotel U devíti koček. Co drabble, to perla. Vybírám například kouzelné Jak to s nima bylo nahnutý (a zdravím domácího, je to svatý muž :D ). Drabble historická vyberou vždycky nějaké zajímavé téma, o kterém jsem neměla ani tušení. Slyšeli jste někdy o pracovním zařazení Penguin uptaker?

Katty píše moc pěkně například Cirkus Humberto, ale letos se věnovala HP, příběhu Teddyho a Megan. Takže jedno pro Teddyho, který byl nominován jako ten, Kdo je udrží na uzdě? a jedno pro Megan, o které nikdo neví, zda je Divoška.

No a nakonec trochu tajemná Čarodějnice, která mi umí fakt zvednout náladu. Většinou opravuje pohádky, přesněji, uvádí je na pravou míru. Žádná pohádka už pro vás nebude jako předtím. Přečtěte si třeba Monolog vrány anebo KET, pardon,
Nekecáme, makáme (a daně rádi platíme).

Děkuji i všem, kdo si letos v tom velkém nasazení našli čas na komentování mých článků. Především však děkuji organizátorům, bez kterých by DMD nebylo, za spoustu nasazení při této akci. Těším se na přečtenou příští duben.

Komentáře

Obrázek uživatele Arenga

Díky moc za všechno :-)

Obrázek uživatele Regi

Milá JJ, díky za všechna krásná drabble, a zejména ta s Josipem Klecskem.
A taky za oba drabblíky, Hagridův i Indirčin v tvém výběru. :-)

Obrázek uživatele Tora

Díky, JJ, bylo to fajn :) Moc.

Obrázek uživatele KattyV

Díky, JJ, myslím, že to betování bylo vzájemné a hlavně, užily jsme si to.

Obrázek uživatele mila_jj

Děvčata milá, ještě jednou díky všem za krásný duben.

-A A +A